• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Sekimizu IALA 12. VTS Sempozyumu'nda

Sekimizu IALA 12. VTS Sempozyumu'nda
IALA 12. VTS Sempozyumu'na Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Koji Sekimizu ‘da katılacak

10- 14 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek IALA 12. VTS Sempozyumuna Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Koji Sekimizu ‘da katılacak

IALA 12. VTS Sempozyumu 10- 14 Eylül 2012 tarihlerinde İstanbul'da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Koji Sekimizu’nunda katılımıyla gerçekleştirilecek.

Türkiye’de düzenlenecek olan sempozyumun, denizcilik alanında ülkemizde gerçekleştirilen en büyük uluslararası denizcilik organizasyonlardan biri olacağı ve sempozyuma 75 ülkeden 300’ün üzerinde katılımcının geleceği belirtiliyor.

Bu arada sempozyum ile aynı zamanda ve mekanda, VTS sektöründe faaliyet gösteren ve IALA üyesi olan firmaların katılacağı uluslararası bir VTS fuarı da düzenlenecek. Fuara, bu alanda üretim yapan veya hizmet veren yaklaşık 30 yabancı firmanın katılacağı ifade ifade ediliyor.

Sektördeki gelişmeler ile bu alandaki bilgi birikimi ve tecrübelerin paylaşılması amacıyla, Gemi Trafik Hizmetleri alanında standartları ve tavsiyeleri belirleyen “Uluslararası Fener ve Seyir Yardımcıları Otoriteleri Birliği-IALA” tarafından her dört yılda bir “Uluslararası Gemi Trafik Hizmetleri Sempozyumları” düzenleniyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim