• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Sektör Binali Yıldırım’ın davetine Katıldı

Sektör Binali Yıldırım’ın davetine Katıldı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 1 Temmuz'da oğlu Erkam Yıldırım'ı evlendirdi. Yıldırım hem Kapotaj Bayramı hem de oğlunun düğünü dolasıyla çifte bayram yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM başkanı Cemil Çiçek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım ile İlknur Sarı'nın düğün törenine katılarak nikah şahitliği yaptı.

Başbakan Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ile İskender Sarı’nın kızı İlknur Sarı’nın düğün törenine katıldı. Haliç Kongre Merkezi'nde basına kapalı olarak yapılan düğün töreninde, Erkam - İlknur Yıldırım çiftinin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Cemil Çiçek çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Nikah törenine Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ eşi Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Yalçındağ, Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci, İşadamları Rahmi Koç, Ali Sabancı, Nazif Zorlu, İhsan Kalkavan, Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanları Haluk Ulusoy,Mahmut Özgener, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Erdoğan'ın törende yaptığı konuşmada, genç çifte mutluluklar dileyerek "Cemil bey bize Beypazarı'ndan müjde getirdi. Beypazarı'nda yaşlı bir amcanın söylemi varmış. Bir olursa garip olur. İki olursa rakip olur. Üç olursa huzur bulur. Dört olursa hayırlı olur" diyerek 3 çocuk tavsiyesinde bulunduğu öğrenildi. Erdoğan'ın bu konuşmasının davetlilerden büyük alkış aldığı da belirtildi. Törene katılamayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ünde tebrik mesajı okundu.

Bu arada Erkam Yıldırım-İlknur Sarı çiftinin davetiyeye koydurdukları özel bir not dikkat çekti. Törene çiçek gönderilmesini istemeyen ikili, Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı'na bağış yapılması talebinde bulundu.

Bizde Deniz Haber Ajansı olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

yildirim_dugun.jpg

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim