• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Sektör Haliç Tersanesi'nde biraraya geldi

Sektör Haliç Tersanesi'nde biraraya geldi
Süzer Fuarcılık tarafından 9-18 Eylül 2011 tarihleri arasında düzenlenecek Haliç Boat Show,tarihi tersanede yapılan bir toplantı ile sektöre tanıtıldı .

Sektör Haliç Tersanesi'nde biraraya geldi

Süzer Fuarcılık tarafından 9-18 Eylül 2011 tarihleri arasında düzenlenecek Haliç Boat Show,tarihi tersanede yapılan bir toplantı ile sektöre tanıtıldı

HALİÇ BOATSHOW, dünyanın çalışır durumdaki en eski tersanesi olan Tersane-i Amire yani Haliç Tersanesi’nde 9-18 Eylül 2011 tarihleri arasında düzenlenecek.

Süzer Fuarcılık ve Vira Ajans yetkilileri bu amaçla, fuar alanını tanıtmak ve etkinlik detaylarını paylaşmak üzere sektörün önde gelen firmaları ve yayınlarıyla buluştu.

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Şehir Hatları Genel Müdürlüğü’ nün desteklediği fuara katılımın yüksek olması bekleniyor.

İstanbul Şehir hatları Gn.Md.’ü Süleyman Genç; “556 yıllık bir tarih ve günümüzün son teknolojisi tekne ve yatların buluşmasından büyük heyecan duyuyoruz”

Toplantıya katılan Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, Boat Show’ un Haliç Tersanesi’ nde yapılacak olmasından büyük heyecan duyduklarını belirterek, gerek tarihi dokusu ve konumu, gerekse lokasyonu ile böyle bir etkinlik için en ideal yerin bu makan olduğunu söyledi. Tüm imkanlarıyla Haliç Boat Show‘u desteklediklerini açıklayan Genç, ziyaretçiler için iskelelerde tanıtım imkanları sağlayacaklarını ve fuar süresince tersaneye özel seferler düzenleneceğini de sözlerine ekledi.

Haliç Boat Show’un Satış ve Operasyonunu üstlenen Vira Ajans Genel Müdürü Murat Arslan;“Boat Show nihayet olması gereken yerde!”

Vira Ajans Koordinatörü Murat Arslan, denizcilik sektörünün büyük bir gelişme yaşadığını ve Boat Show’un Haliç’in bu tarihi ve muazzam dokusu içinde nihayet olması gereken yerde düzenlendiği için mutlu olduğunu söyledi.

1 milyondan fazla ziyaretçinin hedeflendiği Haliç Boat Show’a yerli ve yabancı, yaklaşık 500 firmanın ve 1000 teknenin katılımcı olacağını açıklayan Arslan; “ Fuar 300.000 m² kara alanı, 2’si dolu 1’i boş kullanılmak üzere 3 adet gemi havuzu, 1000m kıyı şeridi ve 70.000 m² “deniz üstü” alan üzerinde konumlanacak.10 gün boyunca, konser, gösteri, film & belgesel gösterimleri ve ulusal yarışmalarla, zengin bir ticaret, kültür ve sanat festivaline dönüşecek” dedi.

Ziyaretçiler fuardan tekne sahibi olarak ayrılacak

Süzer Fuarcılık, fuar sonunda yapılacak çekilişle her 100 bin ziyaretçiden birine tekne hediye edeceklerini, Haliç Boat Show ‘da ziyaretçiler için ilk kez çok çeşitli promosyonlar ve sürprizler hazırladıklarını belirtiyorlar

Hem tarih ve kültüre, hem de ekonomiye katkı sağlanacak

Fuar vesilesiyle tersane içindeki “endüstriyel kültür mirası” tarihi objeler de restore ve renove edilip fuar boyunca sergilenecek. Böylece İstanbullar ve denizcilik sevdalıları ilk defa tersane ve tarih mirasıyla tanışmış olacak.

Her türlü VIP ve business center, teknik ve tasarımsal destek, catering, hosting, yönlendirme, danışma, iletişim, otopark, güvenlik, ilk yardım ve hatta çocuk kulübü hizmetlerinin yer alacağı fuar, sektöre bambaşka bir vizyon kazandırmayı amaçlıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim