• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Sektöre özel bir yazılım: LOGO Mariner

Sektöre özel bir yazılım: LOGO Mariner
LOGO Business Solutions’un denizcilik sektörüne özel, başarıyı hedefleyenler için sunduğu LOGO Mariner, sektörün önde gelen firmalarının tercihi oldu.

Sektöre özel bir yazılım: LOGO Mariner

LOGO Business Solutions’un denizcilik sektörüne özel, başarıyı hedefleyenler için sunduğu LOGO Mariner, sektörün önde gelen firmalarının tercihi oldu. Ulusoy Deniz Yolları İşletmeciliği ve Akar Denizcilik’in de aralarında bulunduğu denizcilik sektörünün dev firmaları sahip oldukları gemi filolarını LOGO Mariner ile yönetmeye başladı.

Yük çeşidine bakmadan; ister kendi gemileriyle ister sadece işletmesini yaptığı gemilerle faaliyet gösteren firmaların filolarını tek noktadan IMO denizcilik standartlarına göre güvenli şekilde izlemelerini ve yönetmelerini sağlayan LOGO Mariner sektörün ihtiyaç ve beklentilerin tümünü karşılayan üstün özellikleri ile gerçek çözümler sunuyor.

Tek Noktadan Etkin Yönetim

LOGO Mariner’in içerisinde yer alan Sefer Yönetimi, Planlı Bakım Yönetimi (PMS), Emniyetli Yönetim Sistemi, Mürettebat, Stok Yönetimi, Talep Yönetimi, Finans, Teklif ve Satın Alma modülleri yer alıyor. Bu modüller ile gerek seyir halindeki, gerekse limanda demirli olan gemilerin etkin bir şekilde yönetilmesini sağlayan LOGO Mariner, ayrıca merkezden de, tek noktadan konsolide bir şekilde sonuçların izlenmesini mümkün kılıyor.

Kullanımı Kolay, Ölçeklenebilir ve Senkronize

LOGO Mariner, özel olarak tasarlanmış kullanım ekranları ve fonksiyonları ile menüler arasında kaybolmadan rahatça kullanılabiliyor. Gemiler ile merkez ofis arasındaki güvenli senkronizasyon imkanı ile gemilerle ilgili güncel bilgilerin merkezden izlenmesini ve merkezden gemilere giden bilgilerin de anlık olarak görülmesini sağlıyor. LOGO Mariner ölçeklenebilme özelliği ile firmaların ihtiyaç duydukları modüllere, istediği zamanda sahip olabilmelerini ve böylece yönetebilecekleri özelliklere doğru zamanda ulaşma imkanını sunuyor.

Uluslararası Standartlar ile Tam Uyumlu

LOGO Mariner’in içerisinde yer alan uluslararası standartlara uygun süreç yönetimi, Germanischer Lloyd Type Approval sertifikası ile belgelenmiştir. Uluslararası alanda kabul görmüş IMPA (International Marine Purchasing Association) ve ISSA (International Ship Suppliers Association) ürün kataloglarındaki malzemeler de LOGO Mariner üzerinden tedarik edilebiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim