• BIST 9516.57
  • Altın 2491.699
  • Dolar 32.5984
  • Euro 34.8278
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Sektörün öncüleri MAN ve NEOPLAN dedi

Sektörün öncüleri MAN ve NEOPLAN dedi
Yenilikçi fikirlerle müşterilerinin beklentileri doğrultusunda Türkiye’deki ticari araç sektörünün nabzını tutan MAN, teslimatlarına devam ediyor.

Sektörün öncüleri MAN ve NEOPLAN dedi

Yenilikçi fikirlerle müşterilerinin beklentileri doğrultusunda Türkiye’deki ticari araç sektörünün nabzını tutan MAN, teslimatlarına devam ediyor.

Sektörün önde gelen firmalarının tercih ettiği MAN, teknoloji ve konforu bir arada isteyen, Özkaymak, Topçam, Türkkan ve Aksoğanoğlu Malatya firmalarına toplam 11 otobüs teslim etti.

Özkaymak’ın tercihi NEOPLAN

Daha önce 15 otobüsü filosuna dahil eden Özkaymak firması, yeni sipariş ettikleri 10 adet araçtan 2’si olan NEOPLAN Tourliner Long’u düzenlenen törenle teslim aldı. Özkaymak firması adına araçları teslim alan Erol Özkaymak NEOPLAN araçlardan son derece memnun olduklarını belirterek, “Yolcularımıza yaşattığı konforun yanı sıra araçların performansından son derece memnunuz. Yatırımlarımızı sezon sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz” dedi. Düzenlenen törenin ardından Erol Özkaymak’a yeni araçlarını MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Hakan Koç teslim etti.

Malatya Zafer yatırımlarına NEOPLAN ile devam ediyor. Bölgesinin bilinirliği en yüksek firmalarından biri olan Malatya Zafer firması, 4 adet NEOPLAN Cityliner otobüsü daha filosuna kattı. Malatya Zafer firması adına araçları firma sahibi Zeki Ateş ve Bölge Müdürü Hüseyin Çağlar teslim aldı. 2011 yılında yatırımlarına devam edeceklerini ifade eden firma sahibi Zeki Ateş, “Yakıt performası ve servis ağının yanı sıra müşterilerimize sunduğu konfor ve teknolojik üstünlüğü nedeni ile bu araçlar bizim tercih sebebimiz oldu. 2011 yılında da yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu kapsamda 4 adet Cityliner daha almayı planlıyoruz” dedi.

Topçam 50’inci yılında MAN’ı tercih etti

Topçam firması 50’inci yılında MAN almaya karar verdi. MAN kalitesinin kendileri için bir güven unsuru olduğunu belirten Topçam firması sahibi Erkut Dizman , “Bizim için en önemli ölçü, Fortuna araçların sağlamlığı ve yakıt ekonomisidir. 50’inci yılımızda yatırımlarımızı MAN ile sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

Düzenlenen törende, Topçam firması tarafından sipariş edilen 15 aracın ilk partisi olan 3 adet MAN Fotruna, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Yöneticisi İsmail Serkan Yağmur tarafından firma yetkilisi Suat Somuncu’ya teslim edildi. Türkkan NEOPLAN ile turizm ve kongre taşımacılığı yapacak Türkkan Turizm Firması, 2011'in ilk günlerinde MAN ve ETS TUR ile yaptığı uzun soluklu işbirliği neticesinde 2 adet NEOPLAN Cityliner otobüsü filosuna kattı.

Turizm taşımacılık sektörüne yatırımlarını ara vermeden sürdüren Türkkan Turizm Yöneticisi Oğuz Türkkan teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Gerçekleşen bu teslimatla, NEOPLAN markasını İstanbul'daki turizm ve kongre taşımacılığı sektörüne kazandırdık. Bundan sonraki yatırımlarımızda da NEOPLAN markasını ön planda tutacağımızı belirtmek isterim” dedi. Törenin ardından araçlar MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Said Kardak tarafından firma yetkililerine teslim edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim