• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Serin Treyler'den filolara taze kan geliyor

Serin Treyler'den filolara taze kan geliyor
Serin Treyler, yılsonu hedeflerinin üzerinde bir satış adetine ulaşacağının sinyallerini, yaptığı teslimatlarla kanıtlamaya devam ediyor.

SERİN TREYLER'DEN FİLOLARA TAZE KAN

Serin Treyler, yılsonu hedeflerinin üzerinde bir satış adetine ulaşacağının sinyallerini, yaptığı teslimatlarla kanıtlamaya devam ediyor.

2009 yılının son dönemlerinde olumlu gelişmeler gösteren piyasaların 2010 yılınageçildiğinde hızını arttırmasıyla oluşan talepleri karşılamak adına, üretim, ar-ge ve satış sonrası hizmetlerinde yenilikler yapan Serin Treyler, yılsonu hedeflerinin üzerinde bir satış adetine ulaşacağının sinyallerini, yaptığı teslimatlarla kanıtlamaya devam ediyor. Hız kesmeden yapılan bu teslimatlarla da adından sıkça söz ettiren Serin Treyler, Türkiye sanayisinin kalbi konumundaki Kayseri’de faaliyet gösteren ve Türkiye’nin ilk 500 sanayi kurulusu içindeki yerini yükseltmeye devam eden Kayseri Seker bünyesindeki Panpet Petrol Tas.A.S.‘ye yılbaşında üretimine baslanan, fazla hacimli yük taşımaya elverişli ve kullanım kolaylığı ile gözde bir ürün haline gelen Serin Damper Large treylerden 25 adetlik teslimatını gerçeklestirdi.

Teslimat konusunda görüşlerini sunan Panpet Petrol Tas. A.S. Genel müdür yardımcısı Tahir Durmuş “ 2010 yılında tüm sektörlerde olduğu gibi bizim sektörümüzde de büyük bir canlanma söz konusu. Bu canlanma sayesinde olusan açıgı kapatmak adına yatırımlarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Bu yatırımların basında yer alan dorse ihtiyacımızı daha önceden yapmıs olduğumuz arastırmalar ısığında kaliteli bir markayı hesaplı alabilinecek tek adresin Serin oldugunu farkettik ve Serin Treyler’le anlasmayı uygun gördük. Bu tercihimizin de ne denli doğru karar aldığımızı teslim almıs olduğumuz 25 adetlik bu teslimatla görmüs olduk. Umarım bu gibi verimli çalısmalarımız artarak devam eder ”dedi.

Serin Treyler Yönetim Kurulu üyesi Recep Serin ise yaptıgı konusmada “ Serintreylerin kurulusundan bu güne kadarki geçen süre içerinde Treyler’lerde kalitenin diger adı Serin olmustur ve her geçen gün bu tanınırlığını arttırarak devam etmektedir. Bunun en güzelörnegini bu gün burada bizleri tercih ederek 25 adetlik yatırım yapan Panpet Petrol Tas.A.S.‘ye yapmıs oldugumuz teslimattır. Bu denli kendi sektörünün öncüsü konumundaki bir firma ile çalısmaktan oldukça memnunuz” diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim