• BIST 9774.8
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Sermaye Piyasaları Kongresi 15 Ekim'de başlıyor!

Sermaye Piyasaları Kongresi 15 Ekim'de başlıyor!
Dr. Kıyamet adıyla bilinen ünlü ekonomist ve yatırımcı Marc Faber ve finans dünyasının gurularından Mark Yeandle 15 Ekim’de Sermaye Piyasaları Kongresi için İstanbul'a geliyor.

İstanbul’un New York, Tokyo, Londra gibi Finans Merkezi olması yolunda gelişim ve beyin fırtınası için önemli bir girişim olarak hazırlanan Sermaye Piyasaları Kongresi 15-17 Ekim 2015'te düzenlenecek.

Dünyanın önde gelen finans uzmanları, guruları, akademisyenler, piyasa oyuncuları ve bireysel yatırımcılar, sermaye piyasaları vizyonerleri iki buçuk gün boyunca Türkiye’de ve dünyada sermaye piyasalarının gelişimini mercek altına alacak. Dünyaca ünlü finans guruları Mark Faber ve Mark Yeandle kongreye katılacak isimler arasında yer alıyor.

Borsa İstanbul, Takasbank, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, Bloomberg HT, Endeavour startejik ortaklığı ile VIP Turizm MICE tarafından oluşturulan “Sermaye Piyasası Dünyası” tarafından düzenlenen kongre, alanında uzman isimlere ve yatırımcılara ev sahipliği yapacak.

Kongrenin kapanışında ise ünlü tiyatrocu Ali Poyrazoğlu ‘Günümüz halk diliyle sermaye piyasaları’ konulu özel bir sunum gerçekleştirecek.

Sermaye Piyasaları Kongresi Yürütme Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu, Dr. Kıyamet lakaplı finans gurusu Marc Faber, Dünya Finans merkezlerinin “Rating” kuruluşu Z/Yen’in Eş-Başkanı Mark G. Yeandle, Abuadabi Securities Direktörü Hormoz Amir Faryar, Sermaye Piayasaları Dünyası Danışma Kurulu Başkanı, TSPB Başkan Yardımcısı ve Turkish Yatırım Genel Müdürü Dr. Berra Doğaner, İnvest Az Yönetim Kurulu Başkanı Elshan Guliyev, Deutche Bank Direktörü Albert Krespin ve Destek Menkul Genel Müdürü Tuna Yılmaz’ın katılımıyla 15 Ekim 2015 Perşembe günü 12:00’da Wyndham Grand Levent Otel’de gerçekleşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim