• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Sertrans Logistics “ Ulusal Şampiyon” seçildi

Sertrans Logistics “ Ulusal Şampiyon” seçildi
Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Avrupa’nın en prestijli ödül programı EBA’nın ilk sonuçları belli oldu. 33 Avrupa ülkesinden toplam 30 binden fazla şirketin katıldığı ödül programında Sertrans Logistics, Türkiye Ulusal Şampiyonu olarak ilan edildi.

26 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde (European Business Awards) ‘Ulusal Şampiyon’ seçildi. RSM International sponsorluğunda düzenlenen ve farklı kategorilerde en başarılı kurumların belirlendiği Avrupa İş Dünyası Ödülleri’ne bu yıl 33 Avrupa ülkesinden 30 binden fazla işletme katıldı.

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş; ‘‘Türk lojistik sektöründe daima ilkleri hayata geçiren, yenilikçi ve inovatif özelliği ile öne çıkan şirketimizin son olarak elde ettiği bu başarısından büyük memnuniyet duyuyoruz. Başta, her zaman iddia ettiğimiz dünya standartlarındaki hizmet kalitemiz, IQ+ Shuttle gibi lojistik sektörüne getirdiğimiz yeni nesil inovatif hizmet modellemelerimiz, sektördeki ilk ve tek Gold Leed Sertifikası’na sahip olmamız, güçlü ve deneyimli ekibimiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız gibi farklı özelliklerimizden dolayı elde ettiğimiz bu Ulusal Şampiyonluk, tüm iddialarımızı uluslararası platformlarda tescilleyen önemli bir gösterge olmuştur, bu bakımdan bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Sertrans Logistics olarak sahip olduğumuz bu yetkinliklerle, bu altyapı, vizyon ve kararlılıkla çok daha üstün başarılara, ödüllere yolculuğumuz devam edecek” dedi.

Ulusal Şampiyon unvanına hak kazanan Sertrans Logistics, bir sonraki aşamada tanıtım videosuyla halkın ve jürinin oylayacağı The RSM Entreprenour of The Year Award kategorisinde ‘Ruban d’Honneur’ unvanı için yarışacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim