• BIST 9772.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Sertrans'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü

Sertrans'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü
Sertrans, paydaşlarına etik değerleri ve çevreye saygı ilkeleri doğrultusunda yeni oluşan ihtiyaçları en kısa sürede anlayarak en uygun hizmeti sunan ilk kuruluş olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor.

SerTrans Logistics, 3 Yıldız Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi Aldı.

Sertrans Lojistik “Balkanlar, Türkiye, Orta Asya ve Orta Doğu’da; küresel bir lojistik şirketi olarak, çok uluslu ve bölgesel şirketlerin öncelikli çözüm ortağı olmak” vizyonu ile paydaşlarına etik değerleri ve çevreye saygı ilkeleri doğrultusunda yeni oluşan ihtiyaçları en kısa sürede anlayarak en uygun hizmeti sunan ilk kuruluş olmak yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

1999 yılında ISO 9001 belgesini alarak üstlendiği öncü misyonunu ISO 10002 Müşteri Şikâyet Yönetimi Belgesinin alınması ile pekiştirdi.

2010 Haziran’ da EFQM Mükemmellik Yolculuğunun ikinci aşaması olan EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Aşamasına başvurusunda bulunan Sertrans başvuru dokümanının değerlendirilmesi ve sonrasında 27–30 Eylül tarihleri arasında Kal Der Değerlendirici Ekibi tarafından gerçekleştirilen saha ziyareti sonucunda Mükemmellikte Yetkinlik 3 Yıldız Belgesi almaya hak kazandı.

2010 yılı ile birlikte, günümüze kadar süregelen kalite kültürünü Toplam Kalite Yönetimi aşamasına taşımaya karar veren Sertrans 2005 yılında KalDer üyeliği ile başlayan süreçte 2010 yılı Mayıs ayında Ulusal Kalite Hareketi Katılım Bildirgesi’nin imzalanması ile EFQM İş Mükemmelliği Modelinin temel kavramlarını iş yapma biçimi olarak kabul ettiğini kamuoyuna bildirmiştir.

Ceylandağ ödül sürecinde, 2009 yılı ile başladıkları Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarını Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) tarafından oluşturulan "Mükemmellik Modeli" sayesinde sürdürdüklerini ve bu çalışmalarının ilk meyvesi olan Yetkinlik Belgesini almaya hak kazandıklarını belirtti.

Sertrans olarak KalDer tarafından gönderilen geri bildirim raporunun kılavuzluğunda uygun iyileştirmeleri gerçekleştirerek 2012 yılında ulusal kalite ödülüne, gelecek yıllarda da EFQM Mükemmellik Modeli Büyük Ödülüne Müracaat edebileceklerini belirten Ceylandağ, Yetkinlik Belgesinin bir sonuç değil Mükemmellik yolculuklarının ilk durağı olduğunu ve Sertrans Lojistik olarak müşteri odaklı hizmet anlayışı ile müşterilerine en mükemmel şekilde hizmet vermeyi sürdüreceklerini belirtti.

Güncel havacılık haberler için ThyHaber'i takip edin.

www.ThyHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim