• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Sertrans'a “Uluslararası Kalite Ödülü”

Sertrans'a “Uluslararası Kalite Ödülü”
Türkiye'nin ilklere imza atan Lojistik Firması Sertrans, Business Initiative Directions (BID) tarafından “Uluslararası Kalite Ödülüne” layık görüldü.

SERTRANS HOLDİNG’E ULUSLARARASI KALİTE ÖDÜLÜ!

Türkiye'nin ilklere imza atan Lojistik Firması Sertrans, Business Initiative Directions (BID) tarafından her yıl verilen ve birçok ülkeden sektörlerinde lider firmaların yöneticilerinin oluşturduğu seçkin jüri üyelerinin seçimleri ile kazananların belirlendiği “Uluslararası Kalite Ödülüne” layık görüldü.

2010 yılında EFQM mükemmellikte 3 yıldız yetkinlik ödülünün ardından, almış olduğu bu ödül ile kalite alanındaki sürekli gelişim felsefesini bir adım daha ileriye taşıdı.

Sertrans’ın toplam kalite ve kurumsal yönetim ilkelerini uygulama ile sürdürülebilir rekabet ve iş süreçlerinin geliştirilmesinde göstermiş olduğu başarı uluslararası bir ödülle taçlandı. 117 ülkeden sektörlerinde kaliteye verdikleri önemle liderlik eden şirket ve kurumları takdir ve teşvik etmek amacıyla BID tarafından her yıl, altın, platin ve elmas olmak üzere 3 kategoride verilen Uluslararası Kalite Ödüllerinden; Sertrans Holding, uygulamakta olduğu Toplam Kalite Yönetimi Modeli çerçevesinde Müşteri Memnuniyeti, Liderlik, Stratejik Planlama ve Innovasyon alanlarında göstermiş olduğu başarısı temel alınarak altın kategoride ödüle layık görüldü. Uluslararası Kalite Ödülü, 11 Mart 2012 Pazar gecesi İsviçre’nin Cenevre Kentinde düzenlenmiş olan 14. Uluslararası Kalite Zirvesinde BID’in Başkanı Jose E. Prieto tarafından Sertrans Holding Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Direktörü Feyyaz Burak Baysal’a takdim edildi.

BID prensipleri gereği, kişi kurum ya da kuruluşların kendiliğinden aday olamadıkları Uluslararası Kalite Ödülüne firmalar; Müşteri Memnuniyeti, Liderlik, Teknoloji, En İyi Uygulama, İş Sonuçları, ISO 9001 ve Toplam Kalite Yönetimi gibi kriterler temel alınarak, BID Dünya Kongreleri boyunca gerçekleştirilen oylama sürecinin sonrasında ulaşıyor…

sertrans.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim