• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Setur Ford Fiesta çekilişinin talihlisi belli oldu

Setur Ford Fiesta çekilişinin talihlisi belli oldu
Setur'un Ford Fiesta çekilişinde talihli Siirt'ten Davut Yıldız oldu.

Setur'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, 7 Ağustos-31 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştirdiği çekiliş kampanyası ile "www.setur.com.tr" veya "www.bookinturkey.com" adresini ziyaret eden kullanıcılarına Ford Fiesta otomobil kazanma fırsatı sundu. Seyahat severlerin, tüm ürünler için tek seferde 500 lira ve katları tutarında rezervasyon gerçekleştirerek Ford Fiesta çekilişine katılma hakkı kazandığı kampanyanın talihlisi Siirt'ten Davut Yıldız oldu.

Otomobil, Kalamış Setur Marina Divan Brasserie'de yapılan törenle Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selen Sözer ve Ford Otosan Pazarlama İnteraktif İletişim Müdür Yardımcısı Talat İşçioğlu tarafından Davut Yıldız'a takdim edildi.

Törende konuşan Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selen Sözer, şunları kaydetti:

"Ford Otosan ile birlikte bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz çekiliş kampanyası bizim için bir gelenek haline dönüştü. Kampanyamızın her yıl artan bir ilgi görmesi bizi heyecanlandırıyor. Önümüzdeki yıllarda da güzel kampanyalar ile müşterilerimize seyahat ederken kazanma fırsatı sunmaya devam edeceğiz."

Ford Otosan Pazarlama İnteraktif İletişim Müdür Yardımcısı Talat İşçioğlu da "Koç Holding çatısı altında yer alan kurumlar olarak yıllardır devam eden bu güzel kampanyanın içinde yer almaktan her zaman mutluluk duyduk. Kampanyamızın yoğun ilgi görmesi de memnuniyetimizi daha da arttırıyor" ifadelerini kullandı.​

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim