• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Setur Marina, Gökova Ören Marina'yı bünyesine kattı

Setur Marina, Gökova Ören Marina'yı bünyesine kattı
Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı.

Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük marinacılık şirketi olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı da zincirine katarak marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı. 

Yapım çalışmaları bir süredir devam eden Setur Gökova Ören Marina, 1 Ekim tarihinde işletmeye başlıyor. Charter hizmeti alanlar ve sunanlar için de üs görevi görecek olan Setur Gökova Ören Marina’nın Müdürlüğü’nü marinacılık dünyasının başarılı isimlerinden Can Polat yürütecek. 

Setur Gökova Ören Marina misafirlerine yıllık sözleşmelerde yüzde 15 indirim ile 4 ay ücretsiz ilave süre, günlük sözleşmelerde yüzde50 indirim ve katamaranlara özel yıllık bağlama promosyonları sunuyor. 8 aylık sözleşmelere kışlama döneminde ise (1 Ekim – 31 Mayıs) yüzde 50 indirim verilecek.

Gökova Körfezi’nin kalbi: Setur Gökova Ören Marina 

Yemyeşil Gökova Körfezi’nde mavi yolculuk yapmak isteyip de vakti kısıtlı olanlar için eşsiz bir mekan olan Setur Gökova Ören Marina, alışılmışın dışında iki ayrı bölüme sahip. Setur Gökova Ören Marina’nın batıda yer alan Ören Plajı’na bakan ve daha küçük kapasiteli bölümüne charter tekneleri alınacak. Doğuya bakan bölüm ise özel teknelere hitap edecek.

420 teknelik deniz kapasitesine sahip Setur Gökova Ören Marina, çekek yerinde 150 tekneye kara hizmeti verebilecek. 40 metreye kadar tekneleri ağırlayabilen marinanın lift kapasitesi 100 ton olacak. Ören Marina’da bulunacak “evsel arıtma” sistemiyle yüzde 100 arıtma yapılabilecek. Marinanın içinde sanitari üniteleri, engelli tuvaleti ve duşu, bulaşık ve çamaşır yıkama bölümleri, golf arabalarıyla sürekli servis hizmeti, çekek alanında teknik servis atölyeleri, akaryakıt rıhtımının yanı sıra sosyal tesisler, market, cafe, bar, restoran ve mağazalar yer alacak. Şehir merkezine 1 kilometre uzaklıkta olan Setur Gökova Ören Marina, Bodrum – Milas Havaalanına ise 59 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

SETUR HAKKINDA

1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulan SETUR bu yıl 50.yılını kutluyor.. SETUR MARINAS, SETUR ailesinin önemli markalarından biridir. Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan SETUR Marinaları; Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya, Midilli ve Gökova Ören olmak üzere toplam 11 marinası ve 6.058 yat bağlama kapasitesi bulunuyor.

SETUR’un turizm alanında verdiği hizmetler; yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing ve yurt dışı eğitim alanları çatısı altında toplandı.

Geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren  bookinturkey.com,  14 yıldır online otel, tur, uçak bileti rezervasyonları, araba kiralama, marina, gulet kiralama hizmetlerinin yanı sıra geniş içeriği ile bir turizm rehberi niteliği taşıyor.

2012 Temmuz ayında hayata geçen SEDVENTURE,  vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha Derbent’in danışmanlığında kişilere özel programlar ile ekolojik ve alternatif turizme ilgi duyanlara seyahat ve fotoğraf turları düzenliyor.

SETURDUTY FREE tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 23 lokasyonda bulunan 38 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği SETUR yıllık cirosunun önemli bir payını oluşturuyor.

1990 yılında kurulan SETAIR ise özel havacılık faaliyetlerini sürdürmektedir. SETAIR filosunda 14 yolcu kapasiteli 2 adet Falcon 900 LX tipi jet ve12 yolcu kapasiteli Challenger 605 tipi jet, 9 yolcu kapasiteli 2 adet Agusta Westland 139 tipi helikopter ve 8 yolcu kapasiteli Cessna Grand Caravan tipi deniz uçağı bulunuyor.

oren_marina.jpg

oren_marina1.jpg

oren_marina2.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim