• BIST 9509.17
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C

Seul Incheon dünyanın en iyisi seçildi

Seul Incheon dünyanın en iyisi seçildi
Yolcular 2011'in en iyi havalimanını seçti. Buna göre dünyanın en iyisi Seul Incheon, Avrupa'nın en iyisi ise Münih Havalimanı seçildi...

DÜNYANIN EN İYİSİ SEÇİLDİ

Yolcular 2011'in en iyi havalimanını seçti. Buna göre dünyanın en iyisi Seul Incheon, Avrupa'nın en iyisi ise Münih Havalimanı seçildi...

Turizm hizmetleri sunan "eDreams" portalının, onbinlerce yolcu ile yaptığı ankete göre 2011'in en iyi havaalanı Seul Incheon olud. Ankete katılan yolcular, havalimanlarını restoranlar, bekleme salonları, ulaşım hizmetleri gibi farklı kategorilerde değerlendirdi. 

Buna göre Kanada'nın Vancouver Havalimanı ikinci, Singapur Changi Havalimanı da üçüncü oldu. Yolculara göre Avrupa'nın en iyisi de Münih'teki Franz Josef Strauss Havalimanı. Münih Havalimanı, dünya sıralamasında da altıncı seçildi. Almanya'da sıralamaya giren bir diğer havalimanı da Nürnberg Havalimanı oldu.   

 
Modern ve geleneksel çizgiler birarada 
 
2001 yılında açılan Seul Incheon Havaalanı, pek çok kez ödül aldı. Modern ve gözalıcı mimari ile geleneksel çizgileri birleştiren Incheon, ayrıcı müze, tiyatro ve botanik bahçesi gibi unsurlarla de puan topluyor. Seul Incheon Havalimanı, bekleme salonları ve alışveriş olanakları kategorilerinde de birinci sırada yer aldı. 
 
Dereceye giren diğer havaalanları 
 
Turizm portalı eDreams'in ankentinde bölgelere göre yolculardan en çok oyu alan diğer havaalanları ise şöyle sıralanıyor: 
 
Latin Amerika: Las Americas Airport - Santo Domingo (Dominik Cum.) 
 
Ortadoğu: Dubai International Airport (BAE) 
 
Afrika: Aeroport Djerba Zarzis - Cerba (Tunus) 
 
Bükreş Havalimanı ise yolculardan en kötü notu aldı. Romanya'nın başkentindeki havaalanı binasının çok kötü ve bakımsız durumda olduğu, personelin kaba olduğu ve her tarafta çöplerin olduğu yönünde eleştirildi. (Deutsche Welle)
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim