• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Şevli taze umutlarla Ankara'ya yelken açtı

Şevli taze umutlarla Ankara'ya yelken açtı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın yaptığı yeni atamalar sonrası, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli'ye mesai arkadaşları tarafından veda gecesi düzenlendi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın yaptığı yeni atamalar sonrası, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli'ye mesai arkadaşları tarafından Kıyı Emniyeti sosyal tesislerinde veda gecesi düzenlendi. Kıyı Emniyeti Sosyal Tesislerinde düzenlenen geceye İstanbul Liman Başkanlığı personeli, çok sayıda bürokrat ve sektörün önde gelen temsilcileri katıldı. Duygusal anların yaşandığı gecede  Cemalettin Şevli, bunun bir veda olmadığını sadece yer değişikliği olduğunu ve bundan sonra da insan merkezli hizmete devam edeceklerini belirtti ve hizmetlerinden dolayı görev arkadaşlarına teşekkür etti ve şunları söyledi :

"Malumunuz yaklaşık 6 aydır Denizcilik Müsteşarlığı’mızın, Ulaştırma Denizcilik haberleşme bakanlığı olarak bünyesine girmesiyle bir yapılanma sürecine giriliyor. bu süreçte bizler tüm personel olarak mümkün olduğu kadar hizmetin aksamaması için her türlü gayreti göstermeye çalıştık. 10 yıldır İstanbul'da görev yapıyorum . Bu görev bundan sonra Ankara'da devam edecek. Ankara'da da Bakanlık bünyesinde çok önemli işlerimiz var.Sektörümüze baktığımızda bir kriz var ama çok ciddi bir heyecan da var. Ankara'dan size sürekli hizmet etmeye devam edeceğiz, hep bir arada olacağız." dedi Duygusal anların yaşandığı gecede Cemalltin Şevli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz bu görevi yaparken hem arkadaşlarımızla hem de sektörle iyi diyaloglar kurmaya çalıştık.Tek amacımız insana hizmet etmekti, insanı ölçü aldık. Bu arada atamalar da başladı. Bugün ister vedalaşma diyelim ister yer değişikliği diyelim burada bir araya geldik. Tüm arkadaşlara katıldıkları için teşekkür ediyorum, özellikle Deniz Ticaret Odası’na, GİSBİR'e ve diğer sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum.Sizlerden ayrılmak çok zor.

Yıllar su gibi akıp gidiyor. Dönüp ardıma baktığımda, sizlerle beraber olduğum günlerden hep güzel şeyler hatırlıyorum. Zor günlerde el ele vermenin hazzını, kalbimin derinliklerinde hissediyorum.

Şimdi taze umutlarla yeni bir başlangıca doğru yol alıyorum. Sizlere veda etmiyorum. Sizlerden ricam beni yalnız bırakmamanız, ilgi ve alakanızı devam ettirmeniz. Ve biliyorum ki bu kutsal vazifeyi ifa ederken sizlerin desteğini hep yanımda hissedeceğim. Bu bir veda değil sadece bir yer değişikliği. Başka bir mekânda bile olsak, elele yolumuza devam edeceğiz. Sözlerimin sonunda görev sürem içinde benden desteklerini esirgemeyen tüm büyüklerimize ve mesai arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu duygular için de hepinize tekrar en derin hürmetlerimi sunuyorum.”

Konuşma sırasında, Kıyı Emniyet’inin  römorkörünün sunduğu gösteri renkli anlar yaşanmasına neden oldu.

Konuşmaların ardından pasta kesen Cemalettin Şevli’nin eşi de bir konuşma yaptı. “Biz denizci hanımıyız” diyen Bayan Şevli “Her zaman eşimin arkasındayım..Ben alışkınım. 7 yıl çocukları yalnız büyüttüm. Birkaç yıl daha yalnız büyütürüm, gözü arkada kalmasın" dedi.

Daha sonra Cemalettin Şevli’ye bir plaket takdim eden Deniz Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Faruk Ürkmez,  "Cemalettin Bey'i sevgiyle uğurluyoruz” dedi.

Cemalettin Şevli için düzenlenen veda gecesinde son olarak  İstanbul Liman Başkanı Hüseyin Gani Aygün söz aldı. Aygün " Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’mız denizciliğimizi bir gemi olarak düşündüğümüzde kaptanı olan sayın Binali Yıldırım'ın gemisinde olmaktan büyük mutluluk duyduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçmişte çok güzel hizmetleri olan değerli arkadaşlarımız yeni görevlerine giderken çok güzel izler bırakmışlar. bu izleri daha da iyiye taşıyabilmek için hep birlikte azimle, inançla, ve birliktelikle, bir hizmet aşkıyla çalışacağımızı inancımı  yenileyerek  bundan sonraki günlerimizin daha da  iyi olmasını temenni ediyorum." dedi.

sevli_veda2.jpg

sevli_veda1.jpg

sevli_veda.jpg

sevli_veda3.jpg

sevli.jpg

sevli1.jpg

sevli2.jpg

sevli3.jpg

sevli4.jpg

sevli5.jpg

sevli6.jpg

sevli7.jpg

sevli8.jpg

sevli9.jpg

 

Deniz Haber Ajansı-Murat ÖZDAĞ

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim