• BIST 9679.8
  • Altın 2487.92
  • Dolar 32.42
  • Euro 34.4592
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C

Seychelles CEO olarak Cramer Ball'ı atadı

Seychelles CEO olarak Cramer Ball'ı atadı
Seyşel’in Devlet Taşımacılığından sorumlu Başkanı Joel Morgan ve Etihad Airways’in Başkanı ve CEO’su James Hogan...

Seyşel’in Devlet Taşımacılığından sorumlu Başkanı Joel Morgan ve Etihad Airways’in Başkanı ve CEO’su James Hogan; Seyşel Cumhuriyeti’nin ulusal havayolu Air Seychelles’in, yeni stratejik ortağı Etihad Airways ile yönetim kontratı altında 1 Şubat 2012’den itibaren Cramer Ball’u CEO’su olarak atadığını duyurdu.
   
Morgan; Seyşel’in Başkanı James Michel’in, Seyşel’in turizm endüstrisini uluslar arası olarak servis edebilme amacıyla gelecek gelişimler için havayolunu konumlandırmak, Air Seychelles’i dayanıklı ve sağlam bir mevkiye yerleştirmek için Etihad’dan gelen güçlü yönetim takımını mutlulukla karşıladı.
   
Daha önce, Güney Pasifik Asya ve Avustralasya’da Etihad Airways Bölgesel Genel Müdür olan Ball, Etihad Airways ile birlikte uygulanacak olan Air Seychelles yapılandırmasının bir parçası olarak, Seychelles ulusal havayoluna yardım etmek için görevli. Etihad Airways’e katılmadan önce, 20 yıldır süren kariyerinde, Gulf Air, Qantas, Kendell Airlines ve Ansett Australia/Air New Zealand’da yönetim pozisyonlarında görev yaptı.
   
Shelley Cole da CFO pozisyonunda hemen başlamak üzere Air Seychelles’e yardımcı olarak atandı. Air Seychelles’e katılmadan önce, Cole, Etihad Airways’de Asya Pasifik Bölgesel Finans Yöneticisi’ydi ve Londra’da Shell Uluslar Arası Ltd ve Sydney’de Caltex’te görevlerde bulundu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim