• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Seynak, filosunu Volvo ile gençleştirdi

Seynak, filosunu Volvo ile gençleştirdi
14 yıldır taşımacılık sektöründe yer alan ve Irak hattında çalışan önemli firmalardan Seynak Taşımacılık, genç filosuna 1 adet Volvo çekici dahil etti.

2000 yılında kurulan, Irak ve Avrupa rotalarında komple ve parsiyel taşımacılık yapan Seynak Uluslararası Kara Hava Deniz Taş. Ltd. Şti., 5 araçlık filosunu 1 adet FH 460 HP 4x2 model çekici ile güçlendirdi.
 
Teslimat töreninde Senyak Uluslararası Kara Hava deniz Taş. Ltd. Şti. adına konuşan sözcü Cemalettin Tomaç, “Seynak olarak son yıllarda özellikle Irak hattında faaliyetlerimizi oldukça önemsiyoruz. Hem genç filomuzu güçlendirmek hem de sürdürülebilirlik ve karbon salımı konusunda çevresel hassasiyetlerimizi göstermek için Volvo’yu tercih ettik. Bu bağlamda, çevreci yürüyen aksamı ve yakıt tasarrufunda öncü Volvo FH modelini ilk kez tercih ettik” dedi.
 
Volvo Kamyon adına teslimat töreninde yer alan Volvo Kamyon Marmara Bölgesi Satış Danışmanı Bora Gür, “Seynak Taşımacılık, özellikle Türkiye-Irak hattında çalışan önemli bir nakliyat firması. Komple ve parsiyel taşımacılık gerçekleştiren Seynak, filosuna uzun bir zaman zarfının ardından yeni bir araç kattı. Her yıl filosunu gençleştirerek yenilemek ve büyütmek isteyen Seynak Taşımacılık’ın filosuna eklediği yeni çekici için Volvo’yu tercih etmesi bizi çok mutlu etti. Seynak Taşımacılık ile iş birliğimizin kalıcı olmasını temenni ediyor, yeni aracın Seynak’a hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

volvo2.20140304135137.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim