• BIST 9524.59
  • Altın 2488.238
  • Dolar 32.5414
  • Euro 34.7022
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Shell, 15 şehirde oto sanayi ustalarıyla buluştu

Shell, 15 şehirde oto sanayi ustalarıyla buluştu
Shell Helix Ultra ile Gelecek Bugün Geldi Ekipleri 1 ay süresince, 15 farklı şehirde oto sanayi ustalarıyla buluştu. Etkinliklerde Shell Helix Ultra ürün grubu, ustalara tanıtıldı.

Shell & Turcas, düzenlediği Shell Helix Ultra Tanıtım Turu kapsamında 15 farklı şehirde yüzlerce oto sanayi ustasıyla buluştu. İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Manisa, İzmir, Denizli, Antalya, Ankara, Samsun, Kayseri, Adana, Antep, Diyarbakır ve Elazığ’daki oto sanayilere giden uzman ekipler, deneyimli ustalara yeni Shell Helix Ultra ürün grubunu tanıttı. 

Teknik özellikler ve faydalar anlatıldı

Etkinlikte Shell Helix Ultra ile Gelecek Bugün Geldi Ekipleri’ne Shell madeni yağlar bölge müdürleri, pazarlama ve teknik departman yetkilileri ile birlikte bölge distribütörü satış ekipleri eşlik etti. Ustalara Shell Helix Ultra motor yağlarının endüstri standartlarının üzerindeki teknik özellikleri ve faydaları anlatıldı. Broşürler ustalarla paylaşıldı ve ustalara yeni Shell Helix Ultra ürün grubunun ayırd edici özelliklerini anlatan bir film izletildi.

Uzunçakmak: “Önümüzdeki senelerde de sürdürmeyi amaçlıyoruz”

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yeni Shell Helix Ultra ürünümüz ve eşsiz Shell PurePlus Teknolojisi’ni sanayideki ustalarımıza birebir tanıttığımız ülke çapındaki turumuz süresince, ustalardan yılların tecrübesini dinlemek ve onlarla sıcak bir sohbet fırsatını yakaladık. Shell Helix Roadshow aktivitemizi  önümüzdeki senelerde de devam ettirmeyi amaçlıyoruz.”

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim