• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Shell Autogas'dan LPG'ye 2 kat smart puan

Shell Autogas'dan LPG'ye 2 kat smart puan
Tüketiciye sunduğu güvenli ve kaliteli yakıt seçeneğiyle fark yaratan Shell Autogas, otogazda 2 kat puan kazanma fırsatı sunuyor.

SHELL AUTOGAS’DAN LPG’YE 2 KAT SMART PUAN

Tüketiciye sunduğu güvenli ve kaliteli yakıt seçeneğiyle fark yaratan Shell Autogas, otogazda 2 kat puan kazanma fırsatı sunuyor.

Otogaz piyasasının hızla büyüyen güçlü markası Shell Autogas, müşterileriyle buluştuğu hizmet noktalarında LPG sistemli araç sürücülerine güvenli ve kaliteli yakıt sunuyor.

Sunulan yüksek kalite ve güvence standartının yanı sıra Shell Club Smart Card sahibi Shell Autogas müşterileri 1-30 Haziran 2011 tarihleri arasında Shell Autogas alımlarına 2 kat Smart Puan kazanma avantajını da yakalıyor. Shell Club Smart Card veya Money Club Card ile Club Smart programına dahil Shell akaryakıt istasyonlarından yapılan tüm Shell AutoGas alımlarından kampanya boyunca 2 kat puan kazanılacak.

Shell Gaz Tic. San. A.Ş. Hakkında:

Shell'in 2002 yılında Sihirgaz’ı satın almasını takiben kurulan Shell Gaz Tic. San. A.Ş. otogaz, tüplü ve dökme segmentlerinin hepsinde faaliyet göstermektedir. Shell Gaz son beş yılda tüp ve dökmede mevcut pazar payını korumanın yanısıra özellikle otogazda sürekli bir büyüme göstererek, % 11.2 pazar payıyla otogazdaTürkiye’nin 3. büyük LPG şirketi konumuna gelmiştir*. Toplam LPG satisinda ise yaklasik % 7.88 pazar payi ile sektor 5.cisidir. Ürün portföyünün %96’ı otogaz, kalanı ise tüplü ve dökme LPG’den oluşmaktadır.

Geçmişi 70’li yıllara dayanan Sihirgaz ile Shell’in mevcut otogaz işinde çok başarılı bir şekilde birbirine entegre olması ile yılı itibarıyla başladığı yolculuğuna bugün sektörün lider şirketlerinden biri olarak Shell & Turcas Petrol AŞ’nin çatısı altında devam ettirmektedir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim