• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Shell, en iyi havacılık yakıtı seçildi

Shell, en iyi havacılık yakıtı seçildi
Shell, Almanya'da yayımlanan havacılık dergisi Aerokurier'in okuyucuları tarafından "en iyi akaryakıt ve madeni yağ markası" seçildi.


Almanya'nın en çok okunan havacılık yayınlarından Aerokurier'in okuyucuları arasında yaptığı oylamada yüzde 45,7 ile en yüksek oyu toplayan Shell, en iyi havacılık yakıtı ve madeni yağı markası ödülünü kazandı. 

Shell Havacılık Başkan Yardımcısı Anne Anderson, aldıkları ödülden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Shell Havacılık olarak, müşterilerimize nesiller boyudur yüksek kaliteli ürünler ve hizmet sağlıyoruz. Müşterilerimizin uçuş tutkusunu paylaşıyor ve bu güçlü mirasımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Verimlilik ve emniyet odaklı ürünlerimiz ve işbirliklerimizle sektörümüzün gelişiminine destek vermek en öncelikli hedefimiz" dedi. 

Akaryakıtlarının ve AeroShell madeni yağlarının tercih edilen marka olmasının nedeninin uzun yıllara dayanan uzmanlıkları ve yenilikçi bakış açıları olduğunu dile getiren Anderson, "Bu ödül gösteriyor ki çabalarımız havacılık sektörü tarafından takdir ediliyor. Shell Havacılık'a duyulan güvenin bir göstergesi olan bu ödülle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem ise bu başarının bir parçası olmaktan dolayı gururlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:  

"Shell Havacılık, 100 yılı aşan deneyimiyle önde gelen küresel uçak yakıtı ve yağ tedarikçileri arasında yer alıyor ve dünyanın en önemli havayolu şirketlerine kesintisiz hizmet veriyor. Ülkemizde 1933 yılından beri havacılık alanında kurumsal müşterilerimize hizmet veriyoruz. 82 yıl boyunca Türk havacılık sektörünün gelişimine hatırı sayılır bir katkıda bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Sadece Türkiye'de değil, yurt dışında birçok noktada da havayollarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz." 

Aerokurier'in "En İyi Marka Ödülleri", çoğunluğunu pilotların oluşturduğu okuyucuların internet üzerinden verdikleri oylar ve postayla gönderdikleri kartpostallar vasıtasıyla seçiliyor. 

Ödüller en iyi uçak, helikopter ve jet markalarını da içeren sekiz kategoride sahiplerini buluyor. Seçilme kriterleri arasında firmaların sektördeki genel algısı ve okuyucuların her bir markayı nasıl değerlendirdiği yer alıyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim