• BIST 9530.47
  • Altın 2477.439
  • Dolar 32.3985
  • Euro 34.7221
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Shell motor yağından yeni satış noktaları

Shell motor yağından yeni satış noktaları
Türkiye’nin farklı bölgelerinde Shell madeni yağlarının satışını gerçekleştiren Shell Yol Dostları, 2 yıldır Shell tarafından yenilenerek “Shell Motor Yağı Yetkili Satış Noktası” haline getiriliyor.
Madeni yağ sektöründe 6 yıldır pazar liderliğini sürdüren Shell’in üstün ve benzersiz ürünlerini 7 yıldır tüketiciyle buluşturan Shell Yol Dostları, Türkiye genelinde 110 noktada hizmet veriyor. Shell Yol Dostları, 2 yıldır Shell tarafından yenilenerek “Shell Motor Yağı Yetkili Satış Noktası” haline getiriliyor. Shell, her geçen gün büyüyen bu uygulama ile Shell Yol Dostları’nın yanı sıra müşterilerinin de memnuniyetini ve sadakatini artırıyor. Dükkân giydirme ve tabela yenileme uygulamalarıyla modern bir yüze kavuşan Shell Motor Yağı Yetkili Satış Noktaları, Shell müşterilerine sunulan hizmeti mükemmelleştiriyor.
 
Bu yıl ilk yenileme çalışması Edirne’de gerçekleştirildi ve Em Ticaret 18 Haziran’da modern yüzüyle hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki günlerde yenilenecek olan Emre Ticaret (Antalya), Başar Ticaret (Burdur), Güdümcüoğlu (İzmir), Petsan (Malatya) ve Oto Uysal (Sakarya) isimli Shell Yol Dostları da Shell yöneticilerinin katılımıyla hizmete açılacak.
 
Pazar liderliğine katkı sağlıyorlar
 
Shell Yol Dostları, Shell’in madeni yağlar pazarındaki liderliğini 6 yıldır sürdürmesine güçlü katkılar sağlıyor. 2013 yılı itibarıyla yenilenen satış merkezlerinde merkezi yayın uygulamasını başlatan Shell, bu noktalardaki ekranlarında ürün bilgilerinin ve reklamlarının yayınını yaparak, iletişimini sürekli kılıyor.
 
Shell’in benzersiz motor yağları Shell Helix ve Shell Rimula fark yaratıyor
 
Shell teknolojisinin benzersiz ürünleri Shell Helix ve Shell Rimula, üstün özellikleriyle fark yaratıyor. Shell Helix’in Aktif Temizleme Teknolojisi, tortu birikimine engel olup motoru koruyacak ve temizleyecek şekilde formüle edilmiştir. Shel Helix Ultra, standart bir yağa oranla 5 kata kadar daha fazla tortu ve kir temizleyerek, motoru zararlı oluşumlara karşı korur.
 
Shell’in güçlü Ar-Ge teknolojisiyle üç yıllık araştırma ve geliştirme çalışması sonucunda ürettiği tam sentetik yüksek performans ağır hizmet dizel motor yağı Shell Rimula R6 LME 5W-30 ise benzersiz formülüyle ağır vasıta, otobüs ve hafif ticari araç sürüleri için ekonomi sağlarken, filo işletmecilerinin karlılığını artırmaktadır.
 
Shell’in son teknoloji uygulamalarından biri olarak Shell Rimula R4 15W-40 ürününün mevcut orjinal ekipman üretici onaylarına yenileri eklendi ve Shell Rimula R4X 15W-40 tasarlandı. 3 Haziran itibarıyla müşterilere sunulan Shell Rimula R4X, ağır vasıta ve iş makineleri için “Üçlü Koruma” teknolojisi sunuyor. Shell Rimula R4X motoru aşınmaya karşı yüzde 30’a kadar daha fazla korur, asit korozyonuna karşı yüzde 50’ye kadar daha fazla koruma sağlar ve motoru yüzde 50’ye kadar daha fazla temizler.
 
shell.20130620115629.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim