• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Shell V-Power Autoshow’a enerji katacak

Shell V-Power Autoshow’a enerji katacak
Otomotiv sektörünün en önemli buluşması olan ve bu yıl 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek 14. Uluslararası Otomobil Fuarı İstanbul Autoshow 2012’nin ana sponsoru Shell V-Power Performans Yakıtları ile “Shell & Turcas” oldu.

 

 Aracından her zaman daha fazlasını isteyen sürücülere Shell V-Power Performans Yakıtları ile eşsiz bir seçenek sunan Shell, ana teması “Güç Gösterisi” olan görkemli buluşmaya Shell V-Power ile “enerji” katacak.
 
Türkiye’nin En Beğenilen Akaryakıt ve Madeni Yağ Dağıtım Şirketi* Shell & Turcas, merakla beklenen ve otomotiv sektöründeki yeniliklerin tanıtılacağı 14.Uluslararası Otomobil Fuarı İstanbul Autoshow 2012’nin ana sponsoru oldu. TÜYAP’ta 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında “Güç Gösterisi” ana temasıyla gerçekleşecek olan organizasyona Shell, üstün Ar-Ge teknolojisiyle geliştirilen Shell V-Power Performans Yakıtları ile katılacak.
 
Shell ziyaretçiler için çok keyifli sürprizler hazırladı
 
Tüketiciyi her zaman yeniliklerle tanıştıran Shell & Turcas, stand alanında birbirinden ilginç etkinlikler gerçekleştirerek Autoshow’a renk katacak. Fuar ziyaretçilerini standının üç farklı bölümünde ağırlayacak olan Shell, dünyanın en gelişmiş yakıt teknolojileri hakkında da bilgi verecek.
 
Ziyaretçiler fuar alanına girdikleri andan itibaren Shell’in çeşitli noktalara sakladığı soruları bulup yanıtlamaya çalışacak. Her gün en iyi performansı gösterenler sürpriz hediyeler kazanacak.
“Shell V-Power Grand Prix” alanında egzersiz bisikleti kullanan ziyaretçiler enerji üretecek ve bu enerjiyle özel pistteki maket araçları yarıştıracaklar.
 
“Shell 5D Performans Odası”nda ise farklı efektlerin beş boyutlu olarak hissedilebildiği kısa ve eğlenceli bir film izleyebilecekler.
 
‘Güç Gösterisi’ teması Shell’i tarif ediyor
 
Shell & Turcas Petrol CEO’su Jacek Dziembaj, Türkiye otomotiv sektörü için önemli bir kilometre taşı olan Autoshow’a ana sponsor olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:
 
“Bu senenin ana teması olan ‘Güç Gösterisi’ Shell’in ‘daha fazla, daha temiz ve daha akıllı enerjiyi üretmek’ olarak özetlediğimiz gelecek stratejisi ile birebir örtüşüyor. Shell, Türkiye’de Cumhuriyet’in kurulduğu yıldan bu yana faaliyet gösteriyor ve öncü kimliğiyle sektöre birçok yenilik getirdi. Tüketicilere, farklı ihtiyaçlara uygun yakıt seçenekleri sunarak aynı zamanda sektörde de standartları yükselttiğimize inanıyorum. Gelişmiş ürün çeşitliliğimiz ve yüksek hizmet kalitemizle büyüyen Türk otomotiv pazarının ihtiyaçlarını karşılıyor ve motor teknolojilerinde yaşanan son gelişmeleri takip ediyoruz. Bu fuar gelişmiş yakıt ve motor teknolojileri için harika bir fırsat olacak. Biz de fuar boyunca ziyaretçiler için birçok sürprizler ve etkinlikler hazırladık. Tüm ziyaretçileri Shell V-Power Performans Merkezi olarak adlandırdığımız Shell standımıza davet ediyorum.”
 
SHELL V-POWER PERFORMANS YAKITLARI:
 
- Shell V-Power Performans Yakıtları aracından her zaman daha fazlasını almak isteyen sürücüler için geliştirildi. Türkiye’de tüketicinin farklılaştırılmış ürünle tanışmasını sağlayan Shell, ilk farklılaştırılmış yakıt olan Shell V-Power’ı 2000 yılında tüketicilerin beğenisine sundu. Shell V-Power Performans Yakıtları serisi, farklılaştırılmış ürünler arasında üstün bir konuma sahiptir. Shell V-Power Kurşunsuz 97, yarış pistlerinde edinilen tecrübelerden ilham alınarak geliştirilmiş üstün performans formülü olup, içerdiği performans artırıcı bileşenler sayesinde araç motorlarının tam perfomans sağlamasına yardımcı olur.
 
- Shell V-Power Performans Yakıtları, aracın motorunu güçlü ve formda tutan özel bir formüle sahiptir. Eşsiz formülüyle, motoru temizler ve sürtünmeyi azaltır. Böylece aracın, daha yüksek performansa ulaşmasını sağlar. Shell’in performans yakıtları Shell V-Power Kurşunsuz 97, Shell V-Power Diesel ve Shell V-Power Diesel + GTL Teknolojisi, aracın markası ve modeli ne olursa olsun, motorun daha yüksek performans göstermesine yardımcı olur.
 
Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital tarafından iş dünyasının temsilcilerinin oylarıyla yapılan araştırmada 9′uncu kez “Akaryakıt Sektörünün En Beğenilen Şirketi” seçildi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Benzine indirim geldi28 Nisan 2020 Salı 01:40
  • Akaryakıta zam yolda24 Nisan 2020 Cuma 08:53
  • Benzin ve motorine büyük indirim22 Nisan 2020 Çarşamba 09:11
  • Petrol piyasası çöktü21 Nisan 2020 Salı 01:53
  • Benzin fiyatlarına indirim geliyor21 Nisan 2020 Salı 01:16
  • E-Ticaret yüzde 200 arttı20 Nisan 2020 Pazartesi 10:02
  • Araçtan inmeden BP Taşıtmatik ile akaryakıt temini17 Nisan 2020 Cuma 20:14
  • Mazota indirim geldi.. Gece yarısı ikisi de zamlanacak17 Nisan 2020 Cuma 14:16
  • Sabiha Gökçen’in terminal yatırımı bir yıl ertelendi09 Nisan 2020 Perşembe 06:30
  • Motorine 15 kuruş zam08 Nisan 2020 Çarşamba 20:16
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim