• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Shell ve Mercedes Benz işbirliği büyüyor

Shell ve Mercedes Benz işbirliği büyüyor
Shell ve Mercedes Benz’in yıllara dayanan sağlam işbirliği, müşteri memnuniyetini artırıcı yeni etkinliklerle güçlenerek büyüyor.

SHELL-MERCEDES İŞBİRLİĞİ BÜYÜYOR

Shell ve Mercedes Benz’in yıllara dayanan sağlam işbirliği, müşteri memnuniyetini artırıcı yeni etkinliklerle güçlenerek büyüyor.

Güçlü bir pazarlama ve satış işbirliği içinde olan Shell ve Mercedes-Benz, ortak kampanyalardan özel ürün geliştirmeye kadar uzanan geniş bir yelpazede müşteri memnuniyetini artırmaya odaklı çalışmaları birlikte yürütüyorlar.

Shell ve Mercedes-Benz, globalde yıllardır sürdürdükleri pazarlama ve satış işbirliği kapsamında, ortak pazarlama etkinlikleri ve özel ürün geliştirme çalışmaları ile müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı hedefliyor. Bu işbirliğinin en güzel örneği olarak Mercedes- Benz kamyon ve otobüslerinde ilk dolum yağı olarak Shell Rimula kullanılıyor. Ayrıca Shell Rimula ağır vasıta motor yağı portföyünde, Mercedes-Benz kamyonlarına özel geliştirilmiş speklere uygun her türlü motor yağı bulunuyor. Mercedes Benz fabrikalarından çıkan kamyon ve otobüslerin motorlarında ilk dolum yağı olarak Shell Rimula R6 kullanılıyor.

Shell & Turcas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz Bayileri, ortak pazarlama etkinlikleri kapsamında Mercedes-Benz’in Almanya'nın Karlsruhe’de bulunan kamyon fabrikasını ziyaret ettiler. Etkinliğe Shell & Turcas Madeni Yağları Ekibi ile 19 Mercedes-Benz bayi yöneticisi katıldı. Fabrika içinde detaylı bir gezi yapan Shell Madeni Yağlar ekibi, Mercedes Benz Kamyonlarının üretim aşamalarını da yakından inceleme fırsatı elde etti. Gezi sayesinde bayiler tam sentetik motor yağı Shell Rimula R6 M’nin Mercedes-Benz kamyon motoruna etkisini ve faydalarını da birinci ağızdan öğrenme fırsatını buldular.

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Burçin Toktamış konuyla ilgili şunları söyledi: “Madeni yağlar pazar lideri olarak, Shell vizyonu ile örtüşen ve müşteri memnuniyetini geliştirebileceğine inandığımız her türlü işbirliğine açığız. Shell ve Mercedes-Benz kamyonları, yılların tecrübesini günümüze başarıyla taşıyan iki marka olarak globalde uzun süredir pazarlama ve satış işbirliği yapıyor. Bu işbirliği kapsamında, Mercedes-Benz kamyonlarına özel ürünler geliştiriyoruz. İşbirliğimizi daha da güçlendirmek amacıyla, Madeni Yağlar Ekibimiz ve Mercedes-Benz bayileri birlikte Almanya’daki Mercedes-Benz kamyon fabrikalarını ziyaret ettik. Ekiplerimiz ziyaret esnasında Mercedes-Benz kamyonlarının üretim aşamalarını yakından inceleme şansı yakaladılar; bu sayede Mercedes-Benz kamyonları için ürün geliştirirken kullanabilecekleri oldukça faydalı bilgiler elde ettiler. Fabrika ziyareti, Shell ve Mercedes-Benz sinerjisinin artmasına da katkıda bulundu. Şu anda Mercedes-Benz yetkili servis ağının % 75’den fazlasıyla anlaşmalı olarak çalışıyoruz, 2011 yılında Mercedes-Benz servis ağındaki penetrasyonumuzu daha da artırmayı hedefliyoruz.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim