• BIST 9693.46
  • Altın 2504.307
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.751
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Shell’den çiftçilere özel fırsatlar

Shell’den çiftçilere özel fırsatlar
TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9-12 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrasya Tarım Fuarı 2013’e katılan Shell & Turcas, tarım dünyasına sunduğu özel hizmet ve tasarruf sağlayan ürünlerini tanıttı.

 

Shell & Turcas’ın; sadakat kartı programı, özel işbirlikleri, tasarruf yakıtları ve madeni yağları ile ilgili sunduğu bilgiler çiftçilerden yoğun ilgi gördü.  Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt ve madeni yağ dağıtım şirketi Shell & Turcas, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, Trakya Birlik ile KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekte Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın destekleri ile gerçekleştirilen Avrasya Tarım Fuarı 2013’e katıldı. Türk tarım sektörünü TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşturan fuarda Shell’in çiftçilere özel sunduğu fırsatlarla birlikte, Türkiye Ekonomi Bankası işbirliği ile sunulan Harman Kart, tasarruf sağlayan ürünleri ve avantajlı hizmetleri tanıtıldı.
 
Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, fuarda Shell standının gördüğü ilgiden mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:  “Shell & Turcas; sektöre özel hizmetleri ve tasarruf özellikli ürünleriyle, müşterilerin ihtiyacına odaklı yaklaşımını tarım sektöründe de titizlikle uyguluyor. TEB ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, çiftçilere yakıt ve madeni yağ alımlarında çok cazip bir ödeme kolaylığı sağlıyor. 
 
Bununla yetinmeyerek, tarım dünyasındaki müşterilerimize, sadakat programımız Shell Club Smart Extra, tasarruf sağlayan Shell FuelSave Diesel yakıtımız ve Shell Rimula R3 X dört mevsimlik ağır hizmet dizel motor yağımız ile kazançlı seçenekler sunuyoruz. Çiftçilerin hayatını kolaylaştırabileceğimiz her noktada yanlarındayız.”
 
ÇİFTÇİLER İÇİN ÇEŞİT ÇEŞİT ÇÖZÜMLER
 
Shell’in Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile gerçekleştirdiği iş birliğinin bir ürünü olan TEB Harman Kart fuarda yoğun ilgi gördü. Çiftçiler, TEB Harman Kart ile anlaşmalı Shell istasyonlarından 5 aya kadar yüzde “0” faiz ile akaryakıt ve madeni yağ alabiliyor. 3’üncü holde yer alan Shell standında ayrıca tüm dizel araçlar için uygun olan ve ilk damladan itibaren tasarruf etmeye yardımcı olan Shell FuelSave Diesel,  Shell Rimula R3 X dört mevsimlik ağır hizmet dizel motor yağı ve cazip fırsatlar sunan Shell Club Smart Extra hakkında bilgi verildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim