• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Shell'den Zeytinburnu'nda çifte istasyon

Shell'den Zeytinburnu'nda çifte istasyon
Ürün ve hizmet kalitesiyle, müşterisinin ihtiyaç duyduğu her noktada var olmaya özen gösteren Shell, istasyon ağını genişletmeye devam ediyor.

SHELL’DEN ZEYTİNBURNU’NDA ÇİFTE İSTASYON AÇILIŞI

Ürün ve hizmet kalitesiyle, müşterisinin ihtiyaç duyduğu her noktada var olmaya özen gösteren Shell, istasyon ağını genişletmeye devam ediyor.

İstanbul’un en yoğun ilçelerinden Zeytinburnu’nda bulunan iki Shell istasyonu, 11 Kasım Perşembe günü düzenlenen renkli açılış törenleriyle tüketicilerin hizmetine sunuldu. Her ikisi de son teknolojik donanımlara sahip olan Shell istasyonları, İstanbul’un trafik ve nüfus açısından en yoğun bölgeleri arasında yer alan Zeytinburnu’na Shell kalitesiyle hizmet verecek.Akaryakıt sektörünün lider ve en beğenilen markası Shell*, kaliteli hizmet ve ürünlerini tüketiciyle buluşturan istasyon ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Zeytinburnu’nda 2 istasyonu birden hizmete sokan Shell, müşterisinin kendine ihtiyaç duyduğu her alanda var olma ilkesini bir kez daha hayata geçirmiş oldu.

Akaryakıt sektöründe 40 yıllık geçmişe sahip Mehmet Erdönmez ve Ayhan Erdönmez’in işleteceği Zeytinburnu Güneş Shell istasyonu düzenlenen renkli bir törenle açıldı. İstasyonda toplamda 32 tabancalı 4 akaryakıt pompası ile Shell Fuel Save 95, Shell VPower Diesel GTL teknolojisi, Shell Diesel Extra, Shell V-Power Diesel ve otomotiv madeni yağ satışı yapılacak. Zengin bir marketin yer aldığı istasyonda ayrıca elle araç yıkama ve KGS dolum hizmeti de verilecek. İstasyonun açılışını, Shell & Turcas Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir, işletmeciler Mehmet Erdönmez ve Ayhan Erdönmez ile birlikte yaptı.Güvenir açılışta yaptığı konuşmada; Zeytinburnu’nun hem nüfus, hem trafik yoğunluğu açısından çok önemli bir bölge olduğunu, yeni istasyonla Shell’in ürün ve hizmet kalitesini Zeytinburnu’na daha etkin şekilde ulaştırma imkanı bulduklarını belirtti.

Güvenir, Türkiye’nin en eski şirketlerinden biri olan ve akaryakıt sektöründeki birçok ilk uygulamayı hayata geçiren Shell’in müşterilerinin kendilerine ihtiyaç duyduğu her alanda var olmaya özen gösterdiklerini hatırlattı. Güvenir, farklı ihtiyaçlara cevap veren ürün ve hizmetlerini, müşterileriyle buluşturan istasyon ağlarına her geçen gün yeni halkalar eklediklerini belirterek Shell’in bu anlayışla sektördeki lider konumunu pekiştirdiğini söyledi.Shell bayi ağına katılan ikinci halka olan Shell Zeytinburnu Beştelsiz istasyonunun açılışına ise, Turcas Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Tecmen, Shell & Turcas Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir’in yanı sıra, Shell’in Merter, Tozkoparan, Çatalca, Çorlu ve Mecidiyeköy istasyonlarını da işleten Hüseyin Kuran, İsmail Kuran,Alaattin Kuran ve Bilal Kuran katıldı.Zeytinburnu’nda Shell kalitesiyle hizmet vermek üzere açılan ikinci istasyon Beştelsiz İstasyonu’nda toplamda 24 tabancalı, 4 akaryakıt pompası ile Shell Fuel Save 95, Shell VPower, Shell Diesel Extra, Shell V-Power Diesel ile markette otomotiv madeni yağ satışı yapılacak.Açılış töreninde konuşan Turcas Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Tecmen, Shell ve Turcas’ın gerçekleştirdiği başarılı birleşmeyle, akaryakıt sektöründe güçlü bir sinerji yakaladıklarını belirterek, hızla büyüyen istasyon ağıyla bu sinerjiyi, müşterinin her noktada faydasına sunduklarını söyledi. Tecmen; Zeytinburnu istasyonlarının, Shell & Turcas için çok önemli hizmet noktaları olduğunu sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim