• BIST 9538.11
  • Altın 2486.5
  • Dolar 32.5
  • Euro 34.7941
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Shell,gres portföyünü piyasaya sundu

Shell,gres portföyünü piyasaya sundu
Shell, tüketicinin, en doğru koruma seviyesini kolayca ve güvenle seçebilmesini sağlayan yeni geliştirilmiş endüstriyel ve şanzıman ve diferansiyel yağları ile gres portföyünü piyasaya sundu.

Shell,gres portföyünü piyasaya sundu

Shell, tüketicinin, en doğru koruma seviyesini kolayca ve güvenle seçebilmesini sağlayan yeni geliştirilmiş endüstriyel ve şanzıman ve diferansiyel yağları ile gres portföyünü piyasaya sundu.

Müşterisinin talep ve ihtiyaçlarını zamanında öngörerek, en doğru çözümleri sunan Shell, tüketicinin, madeni yağ tercihlerini kolaylaştıracak olan yeni endüstriyel yağları ürün portföyünü piyasaya sürdü. Tüketiciler, böylece üç yıllık bir çalışmanın sonucunda oluşturulan geliştirilmiş endüstriyel ve şanzıman ve diferansiyel yağları ile gres ürünleriyle, doğru koruma seviyesini daha kolay ve güvenle seçebilme imkanına sahip oldular.

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Burçin Toktamış, Shell’in dünyanın bir numaralı yağ tedarikçisi olduğunu, Shell & Turcas’ın ise Türkiye’de 4 yıldır madeni yağ pazarı liderliğini sürdürdüğünü hatırlatarak, yeni portföy hakkında şunları söyledi:

"Müşterilerimizin yağları nasıl seçip kullandıkları konusundaki araştırmalarımız, tüketicilerin doğru yağ seçiminin ve uygulamasının önemini kavradığını ve bu süreci basitleştirecek değişiklikleri de memnuniyetle karşılayacaklarını ortaya koydu. Bunu göz önünde bulundurarak Shell Madeni Yağlar ürün portföyünde yeni bir düzenlemeye gittik; benzer uygulama alanlarına sahip ya da teknolojisi daha gelişmiş formüllerle değiştirilen ürünleri portföyden çıkardık, buna karşılık özel ve sentetik ürünleri ekleyerek ihtiyaca göre ürün seçme sürecini geliştirdik."

Yeni etiketler ve isimlendirme sistemi ürün seçimini kolaylaştırıyor

- Yeni ürün adlarımızda her bir yağın ve gresin performans seviyesini tespit etmeyi kolaylaştırmayı amaçlayan alfanümerik bir sistem kullanılmaktadır. Bu sistem sayesinde müşterilerin istedikleri performansa göre ürün seçimi kolaylaşmaktadır.

- Ayrıca yeni ambalaj etiketleri ve isimlendirme sistemi seçime yardımcı olurken, kullanılan son ekler ve simgeler bireysel performans yararları belirlemektedir.

- Bu değişiklikler aynı zamanda fabrika ortamında yanlış uygulama riskini de azaltmaktadır.

Yeni ürünler, artan etkili koruma sağlıyor

Yeni ürün portföyü çeşitli seviyelerdeki ürünlerden oluşuyor. Her bir ürün her seviyede giderek artan etkili koruma sağlıyor. Bu seviyeler, “Başlangıç”, “Ana ürün grubu”, “Yüksek performans” ve “Üstün performans” seviyeleri olarak sıralanıyor. Shell Tellus (hidrolik yağlar), Shell Omala (dişli yağları), Shell Corena (kompresör yağları), Shell Spirax (şanzıman ve diferansiyel yağları), Shell Tonna (kaydırma yağları), Shell Morlina (yatak ve sirkülasyon yağları) ve Shell Gadus (gres ürünleri portföyü ), da dâhil olmak üzere, her bir ürün grubu bu seviyelere dayalı olarak yapılandırıldı.

Shell Gadus, Shell Greslerinin Yeni İsmi

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Burçin Toktamış, Shell Gadus’un, aynı çatı altında toplanan Shell greslerinin yeni adı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Ürün serisi, artan aşınma koruması, uzun gres ömrü ve artan sistem verimliliğiyle değer katmak için geliştirilmiştir. Shell Gadus serisinin yeniden tasarımı, birbiriyle kesişen uygulama alanlarına sahip ürünlerin geri çekilmesini içeren veya teknolojileri yerini daha gelişmiş formüllere bırakan ve özel ve sentetik ürünler ekleyerek seçim olanağı gelişen tüm Shell endüstriyel madeni yağlarının ve Shell Spirax şanzıman ve diferansiel yağlarının yenilenmesiyle eş zamanlı olarak gerçekleşmiştir. Shell Gadus farklı ve yoğun çaba gerektiren müşteri ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanmış geniş kapsamlı bir gres ailesi olup Shell’in dünya çapındaki gres tesislerindeki önemli yatırımlarından birisidir.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim