• BIST 9536.14
  • Altın 2474.489
  • Dolar 32.4754
  • Euro 34.5454
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Shell,PRAISE ödülü’ne layık görüldü

Shell,PRAISE ödülü’ne layık görüldü
Yol emniyeti konusunda toplumsal bilinci artırmak için kapsamlı çalışmalar yürüten Royal Dutch Shell, Avrupa Ulaşım Emniyeti Konseyi tarafından PRAISE Ödülü’ne layık görüldü.

Shell,PRAISE ödülü’ne layık görüldü

Yol emniyeti konusunda toplumsal bilinci artırmak için kapsamlı çalışmalar yürüten Royal Dutch Shell, Avrupa Ulaşım Emniyeti Konseyi tarafından PRAISE Ödülü’ne layık görüldü.

Tüm faaliyetlerinde İSEÇ (İş Sağlığı, Emniyet ve Çevre) ilkelerine öncelik veren ve buna paralel olarak yol emniyeti konusunda kapsamlı eğitim ve iyileştirme çalışmaları yürüten Shell, Avrupa’nın bu alandaki en saygın ödüllerinden birine layık görüldü. Shell’in, çalışanlarının ve yüklenicilerinin yol emniyetini artırmak amacıyla standartlar, farkındalık programları ve yolculuk sayısını azaltmak yönünde yaptığı çalışmaları değerlendiren Avrupa Ulaşım Emniyeti Konseyi (ETSC), büyük şirketler kategorisinde PRAISE Ödülü’nü (Çalışanların Emniyeti İçin Trafik Kazalarını ve Yaralanmalarını Önleme Ödülü) Shell’e verdi.

Dünyada her yıl 1,3 milyon insan trafik kazalarında hayatını kaybederken, 50 milyon kişi de yaralanıyor. Çalışanları ve yüklenicileri her yıl yaklaşık 1,1 milyar kilometre yol kat eden Shell için, yol emniyeti her zaman öncelikli konumda bulunuyor. Yol emniyetini artırmak adına Shell tarafından yürütülen çalışmaların odağında, küresel yol emniyeti standartları, farkındalık programları ve eğitimler ile yolculuk sayısının en aza indirilmesi suretiyle sürücülerinin güvenliğini artırmak bulunuyor. Shell’in yol emniyetinde gösterdiği çabaların global alanda fark edilmesi ve ödüllendirilmesi Shell için önemli bir gurur kaynağı oldu.

Türkçede “övgü” anlamına gelen PRAISE; otoyol emniyeti konusunda, sektördeki iyi uygulamaları paylaşarak, işverenlere destek veriyor ve böylece yol emniyetini artırmayı hedefliyor. Değerlendirme, yol emniyeti hedeflerinin belirlenmesi, gelişme sağlanması ve başarıların sürdürülebilirliği gibi kriterler temelinde gerçekleştiriliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim