• BIST 9679.8
  • Altın 2486.484
  • Dolar 32.443
  • Euro 34.4461
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Sheraton Çeşme ve Lufthansa'dan işbirliği

Sheraton Çeşme ve Lufthansa'dan işbirliği
Bugüne kadar 3 bin 650 müşterisini yurtdışına yollayan Sheraton Çeşme, bu kez üç alternatifli tatil seçeneği sunuyor. Bu yaz otelde kalanlar Los Angeles, Las Vegas ya da Paris tatili kazanacak...

Sheraton Çeşme ile Lufthansa'dan uçuran işbirliği

Bugüne kadar 3 bin 650 müşterisini yurtdışına yollayan Sheraton Çeşme, bu kez üç alternatifli tatil seçeneği sunuyor. Bu yaz otelde kalanlar Los Angeles, Las Vegas ya da Paris tatili kazanacak...

5 yıl önce Türk turizm sektörünü bedava tatil promosyonunu ile tanıştıran Çeşme Sheraton, kuruluşunun 10'uncu yılında müşterilerine Las Vegas, Los Angeles ve Paris tatili hediye ediyor. Sheraton Çeşme'nin 10'uncu yıl promosyonuna göre Bu yaz için 30 Mayıs 2011'e kadar rezervasyonlarını yaptıran Sheraton Çeşme misafirleri 6 gecelik konaklamalarında 3 gece 4 gün Paris tatili, 9 gecelik konaklamalarında 4 gece 5 gün Las Vegas ya da Los Angeles tatili, 12 gecelik konaklamalarında ise 6 gece 7 gün Las Vegas ve Los Angeles tatili kazanıyor. Çekiliş, kura ya da kontenjan sınırı olmayan bu kampanyada ulaşım da Lufthansa Hava Yolları ile ücretsiz olarak sağlanıyor, Paris'te Concorde La Fayette ya da Le Meridien Etoille, Las Vegas'ta Treasure Island, Los Angeles'da ise Westin Bonaventura otelinde konaklanıyor. Sheraton Çeşme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, haziran ayında Sheraton Çeşme'nin gecelik konaklama fiyatının 295 TL, yüksek sezon olarak nitelendirilen Temmuz ayında da 345 TL olduğunu ifade ederek, ''Haziran ayında 2700 TL bedelle otelimizde konaklayan misafirlerimiz, '15 Kasım - 15 Mayıs tarihleri arasında istedikleri zaman Las Vegas ya da Los Angeles'ta 5 gün konaklayabilecek. Üstelik uçak biletleri de bizim hediyemiz'' diye konuştu.

Şişli'ye otelden önce 'Hamdi' geliyor

Otelcilik işine Çeşme'den sonra İstanbul'da devam etmeye hazırlanan İskender Dilek, Şişli-Büyükdere Caddesi'nde açacakları yeni 5 yıldızlı şehir otelin restoran kısmı için Eminönü'ndeki ünlü et lokantası Hamdi ile anlaştıklarını söyledi. Restoranın otelden ayrı bir girişi olacağını ifade eden Dilek, 'Restoranın açılışı için otelin tamamlanmasını beklemeyeceğiz'' şeklinde konuştu.

A380'le uçacaklar

10'uncu yıl kampanyası için Sheraton Çeşme ile anlaşan Lufthansa'nın Türkiye genel müdürü Gredor Wende, Sheraton'un tatil hediyesinden faydalanan misafirlerin ilk defa Airbus A380'le uçacaklarını belirtti.

Yerli oranı en yüksek resort

İskender Dilek, otelin bugüne kadar 520 bin misafir ağırladığını, toplam konuklarının yüzde 17'sinin yabancı olduğunu ifade ederek, 'Türkiye'deki resort oteller arasında en fazla yerli turist ağırlayan oteliz' dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim