• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Sikorsky'le Kadıköy'den Florya'ya kaçış

Sikorsky'le Kadıköy'den Florya'ya kaçış
G.Saray yönetiminde 'Şampiyon olursak, Kadıköy'den nasıl çıkacağız?' sorusu masaya yatırıldı. Bir yönetici 'Üç sikorsky helikopter kiralayıp Florya'ya öyle dönelim' dedi.

Sikorsky'le Kadıköy'den Florya'ya kaçış

G.Saray yönetiminde 'Şampiyon olursak, Kadıköy'den nasıl çıkacağız?' sorusu masaya yatırıldı. Bir yönetici 'Üç sikorsky helikopter kiralayıp Florya'ya öyle dönelim' dedi.

Galatasaray Yönetimi Fenerbahçe ile oynanacak şampiyonun belirleneceği derbi maçına odaklandı. Zorlu 90 dakikanın sonunda Kadıköy'den şampiyon olarak çıkılacağına inanan Sarı-Kırmızılı yöneticiler mutlu sona vardıkları takdirde stattan sağ salim ayrılmanın planlarını kuruyor. Çeşitli fikirler orta atan yöneticilerin Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan Sikorsky helikopterleriyle ayrılmayı olasılıklardan biri olarak düşündüğü öne sürüldü.

3 HELİKOPTER İNECEK

G.Saraylı bazı yöneticilerin kazanılacak şampiyonluk sonrası stattan en emniyetli yol olarak askeri helikopter olan Sikorsky'le gidilmesini önerdiği ve bunun için Genelkurmay Başkanlığı ile temasa geçilmesini istediği belirlendi. Eğer bu fikir hayata geçirilirse, güvenilir helikopterlerden biri olarak bilinen Sikorsky tribünler boşaldıktan sonra sahanın ortasına inecek. 3 helikopter futbolcular, teknik heyet ve yöneticileri Florya'ya götürecek.

KARŞI ÇIKAN DA VAR

Sarı-Kırmızılı bazı yöneticilerin ise askeri helikopter olan Sikorsky'e karşı çıktığı ve normal helikopter kiralanmasının daha doğru olacağını savunduğu öğrenildi.

BAŞVURU YAPMALARI GEREKİYOR

Galatasaray'ın şampiyon olması halinde Saracoğlu'ndan helikopterle ayrılması bazı yöneticiler tarafından gündeme getirildi. Ancak Sikorsky askeri bir helikopter olduğu için yönetimin askeri makamlara başvuru yapmaları gerekiyor. Eğer gerekli izin alınırsa bu helikopterlerle dönülecek.

SİKORSKY'LER GECELERİ BİLE YOLA ÇIKAR

Sikorsky askeri taşıma ve saldırı helikopterleridir. 11 tam teçhizatlı askeri veya 1.170 kg yükü rahatlıkla taşıyabilir. Ayrıca halatla 4,050 kg yükü çekebilir. Azami hızı 184 mph olan Sikorsky ayrıca yangın söndürme, kurtarma ve ambulans olarak da kullanılabilir.

MANEVRASI YÜKSEK

Geceleri karanlıkta rahatlıkla hareket eden bu helikopterler aynı zamanda manevra gücü yüksek bir hava taşıtıdır.

SPOR TOTO'YA TESLİM EDİLDİ

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından hazırlatılan şampiyonluk kupası kuruma teslim edildi. Mete Düren kupanın şampiyona ne zaman verileceği konusunda henüz program yapmadıklarını söyledi.

AĞIRLIĞI 8 KİLOGRAM

Spor Toto Süper Lig 2011-2012 Şampiyonu yazan kupa toplam olarak 8 kilo ağırlığında ve 925 ayar gümüşten yapıldı. Yüksekliği 60 cm olan kupanın kulpu dahil genişliği 42 cm.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim