• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Singapore Airlines uçağında gergin anlar

Singapore Airlines uçağında gergin anlar
Singapur Havayolları’na ait bir uçağın yolcuları, uçağın türbülansa girip irtifa kaybetmesi sonrasında kendilerini bir karmaşanın ortasında buldu.
Singapur’dan Londra’ya giden uçağın bir yolcusu tarafından çekilen fotoğraflar, türbülans sonrası etrafa saçılan yemeklerin ve içeceklerin yarattığı dağınıklığı gözler önüne serdi.
 
Alan Cross, yolcuların türbülansa karşı uyarıldıklarını ve kahvaltı servisinin geçici olarak durdurulacağının duyurulduğunu belirtti.
 
Emniyet kemeri bağlanmasına ilişkin göstergenin gelmesinin yaklaşık 1 dakika sonrasında da, uçağın pilotundan tüm mürettebatın derhal yerlerine geçmeleri yönünde bir emir geldi.
 
Birkaç insan dahil, bağlı olmayan her şeyin uçağın tavanına çarptığını belirten Cross, uçuş mürettebatının derhal yaralanma olup olmadığını kontrol etmek için kabinden yolcu tarafına geçtiklerini ve sonrasında da dağınıklığı temizlemeye başladıklarını söyledi.
 
Türbülans sonrasında uçuşuna normal bir şekilde devam eden uçağı, Londra, Heathrow Havalimanı’nda ise sağlık görevlileri karşıladı. Bu arada uçaktan inerken yolculara, çikolatalar verildi.
 
Singapur Havayolları, uçağın aniden irtifa kaybettiği sırada 11 yolcunun ve bir uçuş mürettebatının hafif yaralar aldıklarını ve bu kişilerin Heathrow Havalimanı’na varılmasıyla sağlık personelleri tarafından ilgilenildiklerini belirtti. Havayolları ayrıca, emniyet kemeri uyarısının o sırada yürürlükte olduğunu da söyledi.
 
singapur1.jpg
 
singapur2.jpg
 
singapur3.jpg
 
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim