• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Sirena, 3 stand ile Boat Show'a katılıyor

Sirena, 3 stand ile Boat Show'a katılıyor
Türkiye’nin ilk seri yelkenli tekne üreticisi, Kıraça Grubu şirketlerinden Sirena Marine, 14-23 Şubat 2014 tarihleri arasında ziyarete açık CNR Avrasya Boat Show’da, 3 ayrı standda tüm marka ve modelleriyle yer alıyor.

Suna ve İnan Kıraç’ın kızları İpek Kıraç yönetimindeki, Türkiye’nin ilk seri yelkenli tekne üreticisi, Kıraça Grubu şirketlerinden Sirena Marine, 14-23 Şubat 2014 tarihleri arasında ziyarete açık CNR Avrasya Boat Show’da, 3 ayrı standda tüm marka ve modelleriyle yer alıyor.

Lüks performans yelkenli teknesi Euphoria serisinin ilk modeli 54 feet’lik Euphoria 54’ün Dünya Lansmanı’nın gerçekleşeceği Euphoria standında, dünyaca ünlü teknelerin efsane tasarımcısı Germán Frers de hazır bulunacak. Başdöndürücü Euphoria 54 için, etkileyici bir stand tasarımı hazırlandı. Dört tarafı kapalı standın içinde, Euphoria 54 masmavi bir koyda demirlemiş hissi uyandırmak için etrafı havuz ile çevrelenmiş bir şekilde sergilenecek.

Eylül 2013’te Cannes Boat Show’da dünya lansmanı gerçekleşen, Rob Humphreys imzalı yelkenli tekne Azuree 46 ise, serinin ödüllü Azuree 33 ve Azuree 40 modelleri ile birlikte Azuree standında yer alacak. Geçen seneden bu yana birçok uluslararası fuarda göz alan Azuree 46 Türkiye’de ilk kez sergilenecek.

Dünyaca ünlü motoryat markası Azimut standında ise, Azimut - Benetti Grubu’nun İtalya dışında ilk defa üretim yaptığı Sirena Marine fabrikasında üretilen Magellano 43’ün yanı sıra, Azimut 64 ve Türkiye’de ilk kez sergilenecek Magellano 53 yer alacak.

İPEK KIRAÇ, BASININ KARŞISINA ÇIKACAK

İpek Kıraç yönetimindeki Sirena Marine, 3 standda 3 ayrı marka yelkenli tekne ve motoryatla CNR Avrasya Boat Show’a imza atıyor. Sirena Marien CEO'su İpek Kıraç, 14 Şubat Cuma günü saat 16.00'da basının karşısına çıkacak.

- Lüks performans yelkenli teknesi Euphoria serisinin ilk modeli: Başdöndürücü Euphoria 54’ün Dünya Lansmanı
- Türkiye’nin ilk seri üretim yelkenli markası Azuree serisinin amiral gemisi Azuree 46: Cannes Boat Show’daki Dünya Lansmanı’ndan sonra Azuree 46 ilk kez Türkiye’de
- Dünyaca ünlü Azimut motoryatlar: Sirena Marine üretimi Magellano 43 ile Azimut 64 ve Türkiye’de ilk kez sergilenecek Magellano 53

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim