• BIST 9699.07
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

Sirena Marina, Euphoria 54'ü tanıttı

Sirena Marina, Euphoria 54'ü tanıttı
İpek Kıraç’ın yönetimindeki Sirena Marine de, 3 standta 3 ayrı marka yelkenli tekne ve motoryatla fuarda yer aldı. Sirena Marine, Lüks performans yelkenlisi Euphoria 54’ün dünya lansmanını gerçekleştirdi.

İpek Kıraç’ın yönetimindeki Sirena Marine de, 3 standta 3 ayrı marka yelkenli tekne ve motoryatla fuarda yer aldı. Suna ve İnan Kıraç’ın kızları İpek Kıraç yönetimindeki, Türkiye’nin ilk seri yelkenli tekne üreticisi, Kıraça Grubu şirketlerinden Sirena Marine’in, geçen yıl Cannes Boat Show’da Dünya Lansmanı’nı gerçekleştirdiği Azuree 46 Türkiye’de ilk kez sergilenirken, daha üst segmente yönelen lüks performans yelkenli teknesi Euphoria 54’ün de dünya lansmanını bu kez İstanbul’da gerçekleştirdi. Açılışta İnan Kıraç ve Galatasaray’ın Eski Yöneticisi Ergun Gürsoy’da yer aldı.

115 kişi çalıştı
 
Euphoria serisinin ilk modeli Euphoria 54 için büyük heyecan duyduklarını ifade eden İpek Kıraç, tasarımın Germán Frers’e ait olduğunu söyledi. Kıraç, Azimut ve Swan gibi dünya markalarının tercih ettiği Sirena Marine ile Türkiye’den uluslararası markalar yaratmayı amaçladıklarını dile getirdi. Kıraç, “Sirena Marine’de 400 kişiye istihdam sağlanıyor.  Euphoria 54 için ise 115 kişi çalıştı. Teknenin değeri 800 bin Euro ve 54 feet uzunluğunda. Geçtiğimiz yıl, tasarımcılarımız Rob Humphreys, Germán Frers ve Sirena Marine ekibimle hedefimizin ‘Türkiye’den uluslararası markalar yaratmak’ olduğunu belirtmiştim. Geçen süre içinde Rob imzalı Azuree 46’yı uluslararası sularda lanse ettik. Şimdi ise Germán imzalı Euphoria serimizin ilk modelini tanıttık. Euphoria 54’ün uluslararası sulardaki ilk tanıtımı ise Eylül’de Cannes’da olacak” diye konuştu.
 
Yelpazemiz genişleyecek
 
Euphoria 54’ün ilk tekneleri olduğunu bu yüzdende çok heyecanlı olduğunu söyleyen Kıraç, Euphoria 68 ve 84’ün de tasarımlarının sürdüğünü hız kesmeden büyümeye devam edeceklerini söyledi. İpek Kıraç, Euphoria 68’in dış tasarımıın tamamlanıp iç tasarımına geçtiğini müjdeleyerek konuşmasını sonlandırdı.
 
1 yıl önceki hayalimiz bugün yanımızda
 
İpek Kıraç’ın küçüklüğünden beri hayran kaldığını belirttiği tekne tasarımcısı Rob Humphreys konuşmasında bir yıl önce kurulan hayalin gerçeğe dönüşmesinde mutluluğunun tarifinin imkansız olduğunu söyledi. İpek Kıraç liderliğindeki ekip ile çok daha güzel işler ortaya koyacaklarını belirten Humphreys, ekibin hayal gücüyle ortaya daha büyüleyici tasarımlar çıkacağının sinyalini verdi.

kirac2.jpg

kirac3.jpg

kirac4.jpg

kirac5.jpg

kirac6.jpg

kirac7.jpg

kirac8.jpg

kirac9.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim