• BIST 9079.97
  • Altın 2304.844
  • Dolar 32.3224
  • Euro 35.0893
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Sirena Marine Azuree 33 ve 40 ile Cannes'da

Sirena Marine Azuree 33 ve 40 ile Cannes'da
Sirena Marine, iki incisi Azuree 33 ve Azuree 40 tekneleri ile Cannes International Boatshow’da ilk defa boy gösterecek.

Sirena Marine, tasarımı dünyanın ünlü tasarımcı ve mühendisleri tarafından yapılan ve sahip olduğu teknik özellikleri, çekici tasarımı ve pratik çözümler sunan detaylarıyla yelkenli dünyasında kısa sürede kendine yer edinen Azuree 33 ve Azuree 40 tekneleri ile Cannes International Boatshow’da ilk defa boy gösterecek.

Farklı sektörlerdeki köklü iştirakleri, ileri görüşlülüğü ve ilklere imza atmada gösterdiği atılımcı kurum kültürüyle adı saygınlıkla anılan Kıraça Holding bünyesinde faaliyet gösteren Sirena Marine,  12-17 Eylül tarihleri arasında bu yıl 35’incisi düzenlenen, dünyanın en ihtişamlı yelkenli ve mega yatlarının sergileneceği Cannes Boat Show 2012’de ilk defa Azuree 33 ve Azuree 40 ile boy gösterecek.

İtalyan Azimut - Benetti Grubu ile Kıraça Holding arasında 2006 yılında yapılan anlaşma ile motoryat imalatı ve denizcilikle ilgili faaliyetleri gerçekleştirmek üzere, bir dünya markası yaratmak vizyonuyla kurulan Sirena Marine, 2008 yılında dünya deviyle olan işbirliğini ortaklığa dönüştürerek bir ilke imza atmıştır. Bu ortaklık ile dünyada ilk defa İtalya dışında üretim yapmaya başlayan Azimut – Benetti Grubu, ilk üretim ortaklığı için Türkiye’nin en büyük holdingleri arasında yer alan Kıraça Holding bünyesinde faaliyet gösteren Sirena Marine’i seçmiştir. Motoryat üretimi dışında Azimut - Benetti Grubu'nun Türkiye distribütörü de olan Sirena Marine, ayrıca Türkiye'nin ilk seri üretim yelkenli markası Azuree Serisi'nin yaratıcısıdır. 

Azimut motor yatlarını da ürettiği, 35.000 m2’si kapalı alan olmak üzere, toplam 103.000 m2’lik Bursa Orhangazi tesislerinde faaliyet gösteren Sirena Marine, tekne üretimindeki en modern ve ilerici yöntemleri kullanıyor ve bu sayede Azuree’yi rakiplerinden ayıran sayısız özellikle donatarak üretiyor.

Türk marine sektörünün en önemli kuruluşlarının başında gelen Sirena Marine, uluslararası arenada hızla büyümeye devam ediyor. Bugün İtalya, İspanya ve Yunanistan’da satışları devam eden Sirena Marine, 2012 yılının sonuna kadar başta Avustralya, Çin, İngiltere, Almanya ve Fransa olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki yelken severleri Azuree serisi ile buluşturmayı hedefliyor.

Bir dünya markası yaratmak vizyonuyla yola çıkan Sirena Marine, Azuree Serisi ile yelkenseverlere bir ‘yaşam tarzı’ vadediyor. Sahip olduğu teknik özellikleri, çekici tasarımı ve pratik çözümler sunan detaylarıyla yelkenli dünyasında kısa sürede kendine yer edinen Azuree serisi, lanse edildiği 2010 yılından bu yana uluslararası platformlarda layık görüldüğü ödüller, sayısı her geçen yıl artan yurtdışı satış  temsilcilikleri ve yelkencilerin gösterdiği ilgi neticesinde, global marka olma hedefi doğrultusunda hızla ilerliyor.

azuree.jpg

azuree33x.jpg

azuree-40x.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim