• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Sirena Marine, Golden Horn Fest'te

Sirena Marine, Golden Horn Fest'te
Sirena Marine, Golden Horn Boat Fest'te, dünyanın bir numaralı motoryat markası Azimut'un ihtişamlı modellerini deniz tutkunlarıyla buluşturacak.

 

Sirena Marine, bu yıl ilk defa Haliç'in tarihi atmosferinde gerçekleştirilecek Golden Horn Boat Fest'te, dünyanın bir numaralı motoryat markası Azimut'un ihtişamlı modellerini deniz tutkunlarıyla buluşturuyor. Göz kamaştıran detayları ve konforu ön plana çıkartan ayırt edici özellikleri ile Azimut motoryatlarının gözdeleri olan Azimut 38, Azimut 48 ve Azimut 55; yaz sezonu öncesinde İstanbul'un 'Altın Boynuz'unda ışıldayacak.
 
Türk marin sektörüne getirdiği yenilikler ve tekne üretiminde uyguladığı dünya standartlarındaki yöntemler ile ismi saygınlıkla anılan Sirena Marine, 9-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Golden Horn Boat Fest'te, birbirinden ihtişamlı motoryatları ile yine göz dolduracak.
 
Sirena Marine'in Bursa Orhangazi'deki tesislerinde üretilen Azimut 38 ve Azimut 55'in yanı sıra Türkiye'de ilk defa CNR Avrasya Boat Show 2013'te görücüye çıkan Azimut 48, Golden Horn Boat Fest kapsamında, İstanbul'un kalbi Haliç'in büyülü atmosferinde deniz üzerinde sergilenecek.
 
Zarafet ve konfor Azimut 38'de anlam buluyor…
 
Bir yatçının tüm ihtiyaçlarını cevaplayabilmek hedefiyle projelendirilen Azimut 38, kolay kullanımı, çevreye duyarlı çözümleri ve ideal kalite ve fiyat dengesi ile göz dolduruyor. Kendine özgü tarzı ve geniş yaşam alanı sunan tasarımı ile Azimut 38, 40 feet altındaki motoryat standartlarını değiştiriyor. Azimut 38'in zarafet ve konforu bir arada barındıran kendine özgü tasarımında, her santim etkin olarak değerlendiriliyor. Geniş ana güverte, ferah flybridge, iki kamara ve iki banyo; Azimut 38'i segmentindeki diğer motoryatlardan daha büyük gibi hissettiriyor. Kolay yanaştırma kumandası, teknenin rahatça kontrol edilmesine olanak sağlıyor. Yeni nesil düşük enerji tüketimli yüksek güçlü LED aydınlatma, acil sıcak su ihtiyacı halinde devreye giren termostatik mikserler ve 355 HP'lik iki adet Cummins motoru, motoryatın çevre dostu çözümleri arasında yer alıyor. Azimut 38, deniz severlere unutulamayacak bir tekne deneyimi sunuyor.
 
Panaromik manzarasıyla Azimut 55, fark yaratıyor…
 
Farklı gövde boyası seçenekleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Azimut 55, geniş camları sayesinde kendi sınıfında bir fark yaratarak teknenin bir ucundan diğerine uzanan panaromik manzara sunuyor.
 
Azimut 55'in yuvarlak hatları ile 2 bölümden oluşan geniş salonu oturma grubu ve yemek bölümü ile özgün ve yenilikçi tasarımlarla donatılmış. Salon oturma grubu köşesinde yer alan, yuvarlak, hareketli ve katlı sehpa şık görüntüsü yanında, hem yerden tasarruf sağlıyor, hem de salonda tamamlayıcı bir bütünlük oluşturuyor. Evdeki konforu denizlere taşıyan donanımlı mutfağı; geniş, konforlu ve yüksek tavanlara sahip 3 kamarası ile Azimut 55, ferah bir yaşam alanı sunuyor. Master kamarada yer alan geniş hacimli dolaplar ve zarif banyosu ise deniz üzerindeki en konforlu yaşamı sağlıyor. 17,51m uzunluğunda, 4,75 eninde olan Azimut 55'in geniş flybridge'indeki oturma düzeni, yemek masası, soğutucusu ve opsiyonel barbekü seçenekleri; açık havada keyifli anlar yaşatıyor.
 
Gün Işığıyla Yıkanan Azimut 48…
 
Azimut Yatları, Flybridge Koleksiyonu'na ait yeni modeli Azimut 48 ile tarihsel bir öneme sahip güneşe tapma inanışını modern bir şekilde yorumlayarak yine yat dünyasında parmakla gösterilen bir tekneye imza atıyor. Kaptan köprüsünün ve kıç güneşlenme platformunun olağanüstü özellikleriyle güneşe ve açık hava yaşantısına adanmış bir yat olarak dikkat çeken Azimut 48, ince çizgili konseptinin bir sonucu olarak yenilikçi bir tasarıma sahip. Kenar yüksekliği ile süper yapısının boyutları arasındaki altın oran sayesinde Azimut 48, denge ve gösterişli tasarım kavramlarını bilinçli bir sıra dışı mükemmellikle birleştiren bir profil sunuyor.
 
16 metrelik motor yatın ana güvertedeki salona eklenmiş küçük yemek salonu ile eşsiz yüzeyleri ve parlaklığıyla olağanüstü mutfağı; Azimut 48'i kategorisinin en üst sırasına yerleştiriyor. Azimut 48, zarif ve fonksiyonel bir tekne isteyenlerin ilk tercihi olarak kabul ediliyor.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim