• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Skoda Superb Combi sonbaharda

Skoda Superb Combi sonbaharda
İstanbul Autoshow 2015 fuarında ilk kez Türkiye'de gösterilen Superb sedan modelinin ardından Skoda, bu kez Superb Combi modelini sahneye çıkardı.


2009 yılından bu yana üretilen Superb Combi versiyonu, dünya çapında 200 binden fazla kullanıcıya ulaştı. Skoda Superb Combi aynı zamanda Superb ürün gamında yüzde 35'lik payıyla dikkat çekiyor.

Yaklaşık 2.000 lt'lik bagaj hacmi

Yeni Superb Combi 2,841 mm olan ve 80 mm artış gösteren aks aralığıyla birlikte sınıfında en iyi kabin genişliğini sunuyor. Bununla birlikte aracın iz açıklığı da artış gösterdi ve sonuç olarak ortaya çok daha geniş bir yaşam alanı çıktı. Bagaj kapasitesi önceki jenerasyona göre 27 litre artış göstererek 660 lt'ye yükseldi. Arka koltuklar katlandığında ise bu etkileyici bagaj hacmi 1.950 lt'ye çıkıyor.

 Dinamik Şasi Kontrolüne Sahip Bir Station

Yeni Superb Combi sadece pratik özellikleriyle değil aynı zamanda sürüş özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Yeni güvenlik asistanlarıyla birlikte Superb Combi'de Dinamik Şasi Kontrolü (DCC) özelliği sunulacak. Böylece kullanıcılar, ekonomikten, konfora ve sportif ayarlara kadar farklı sürüş modlarıyla, Superb Combi'nin sürüş karakterini istedikleri gibi değiştirebilecekler.

Yeni Superb Combi, sunulacak EU6 motorları sayesinde, daha güçlü olmasına rağmen önceki jenerasyona göre yüzde 30 daha verimli olacak. Skoda'nın yeni otomobilinin dünya prömiyeri, Eylül ayında gerçekleştirilecek Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yapılacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim