• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Skoda Superb İstanbul Autoshow'da

Skoda Superb İstanbul Autoshow'da
Skoda, tamamen yenilenen üçüncü jenerasyon Superb modelini Türkiye'de ilk kez 22-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenen İstanbul Autoshow'da tanıttı.

Ağustos ayında Türkiye'de yollara çıkacak Yeni Superb, hem tasarımıyla hem de sahip olduğu özellikleriyle fuarın en dikkat çeken modellerinin başında geldi.

Gerek markanın tarihinde gerekse de sınıfında yepyeni bir dönemin başlangıcını temsil eden Yeni Superb, bugüne kadar geliştirilen en iyi Skoda modeli olarak iddiasını İstanbul Autoshow’da gösterdi. Türkiye ’de ilk kez İstanbul Autoshow 2015 fuarında ziyaretçilerle buluşan Skoda‘nın “amiral gemisi” Superb, markanın mükemmeliyetçilik anlayışının yeni simgesi olarak büyük bir beğeni topladı.

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, fuarda yaptığı açıklamada “Skoda’nın 2012’den bu yana her 6 ayda bir yeni veya yenilenmiş model çıkarma sözünü tutarak değişim sürecini kesintiye uğratmadığını“ belirterek “Bu sayede Skoda markasının Türkiye’de satılan model yelpazesinin neredeyse tamamı yenilendi. Bunun ödülünü ise markamıza sürekli artan ilgiyle ve satışlarımızla alıyoruz. Yenilenmenin en büyük adımı olarak her açıdan fark yaratacak Superb ve dinamik tasarımlı Fabia öne çıkan modellerimiz. 2015 hedeflerimizi onlarla birlikte 16 bin 500 adede ve hatta daha yukarıya çekebiliriz. Kısa bir süre önce satışına başlanan yeni nesil Fabia ve Ağustos ’ta Türkiye yollarına çıkacak Superb markamıza dinamizm katarak yeni müşterilerle de tanışmamıza vesile olacak“ dedi.

Ağustos ayından itibaren Türkiye yollarına çıkmaya başlayacak üçüncü nesil Skoda Superb, markanın değişen yüzünün en önemli göstergelerinden biri olarak kabul ediliyor. Skoda mühendislerinin büyük titizlikle geliştirdiği yeni Superb, mükemmel tasarımı, ince detayları, rakipsiz iç mekan genişliği ve teknolojik donanımlarıyla sınıfında yeni bir çığır açmaya ve daha üst basamakları tırmanmaya hazırlanıyor.  

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim