• BIST 9645.02
  • Altın 2415.439
  • Dolar 32.5459
  • Euro 34.6957
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Skoda’nın ‘Amiral Gemisi’ Superb yenilendi

Skoda’nın ‘Amiral Gemisi’ Superb yenilendi
Skoda model yelpazesinin “amiral gemisi” olan ve 2001 yılından bu yana orta üst sınıfın standartlarını yeniden belirleyen Superb, şimdi daha çekici bir hale getirildi.

 

İç mekanı esaslı bir şekilde yeniden geliştirilen Superb, yenilikçi teknik özelliklere kavuşurken, yüzde 19’a varan oranlarda daha düşük yakıt tüketimi sunuyor. Temmuz ayının son haftası itibariyle tüm Türkiye’de satışa sunulacak olan Superb, yeni teknik donanımlarıyla da farklı müşterilere hitap etmeyi amaçlıyor.
 
Çek üretici Skoda, model atağında Superb ile yeni bir aşama daha kaydediyor. Markanın çok satan modeli, yeni Skoda tasarım unsurlarıyla etkileyici bir görünüme bürünürken, yenilenen iç mekanı ve artırılmış teknik özellikleriyle de iddialı. Bununla birlikte tüm motor seçeneklerinde yakıt tüketimi yüzde 19’a varan oranlarda düşerken daha tutumlu bir araç haline geldi. Üstün yeni özellikler ile donatılan Superb Temmuz ayının son haftasından itibaren tüm Türkiye’de satışa sunulacak. Yeni Superb’in yıl sonuna kadar 2 bin 500 adet satılarak segmentinde yüzde 5’lik bir paya ulaşması bekleniyor.
 
Skoda Superb’in, piyasaya sunulduğu 2001 yılından bu yana markanın “amiral gemisi” durumunda olduğunu belirten Skoda CEO’su Winfried Vahland, “Tasarımcılarımız ve mühendislerimiz, çok satan bu modelimizin yeniden tasarlanması ve daha çekici bir hale gelmesi için çok çalıştılar” diyor. Skoda’nın müşterilerine her zaman normalden daha fazla unsurlar sunduğunu vurgulayan Vahland, “Superb de kendi sınıfının üzerinde bir konfora sahip” ifadesini kullanıyor. Superb, bunu, arka sol kapının içine yerleştirilmiş şemsiye bölmesi gibi eşine ancak lüks sınıf modellerde rastlanabilecek unsurlar barındırarak yapıyor.
 
Yenilenen Superb, yeni tasarım unsurlarıyla eskisinden daha kışkırtıcı bir otomobil haline gelirken, geliştirilmiş yakıt ekonomisi ve yeni teknik donanımlarla da farklı müşterilere hitap etmeyi amaçlıyor. Spurebr, geçen 12 yılda sunduğu geniş iç mekan, inanılmaz fonksiyonellik, yüksek konfor, üst düzey güvenlik donanımları ve zerafet gibi unsurları da bir adım ileriye taşıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim