• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Sky Air, Kuveyt’e ilk seferini gerçekleştirdi

Sky Air, Kuveyt’e ilk seferini gerçekleştirdi
Sky Airlines, Kuveyt’e tarifeli ilk seferini gerçekleştirdi. Kuveyt’ten Antalya’ya gelen ZY 4126 sefer sayılı ilk uçak için Antalya havaalanında bir karşılama töreni yapıldı.

Sky Airlines Kuveyt’e tarifeli uçan ilk özel Türk havayolu oldu

Sky Airlines, Kuveyt’e tarifeli ilk seferini gerçekleştirdi. Kuveyt’ten Antalya’ya gelen ZY 4126 sefer sayılı ilk uçak için Antalya havaalanında bir karşılama töreni yapıldı.

Sky Airlines’ın dün başlattığı Kuveyt-Antalya seferleri haftanın iki günü; pazartesi ve perşembe karşılıklı olarak yapılacak.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve Türkiye’de tarifeli iç hat uçuşları başlatarak 5,5 ayda 350 bin yolcuyu gideceklerin noktaya ulaştıran Sky Airlines, artık Ortadoğu’ya da tarifeli olarak uçmaya başladı. Dün ilk kez Kuveyt’in aynı ismi taşıyan başkenti Kuveyt’ten Antalya’ya gerçekleştiren seferin ardından Antalya havaalanında bir karşılama töreni düzenlendi. Kuveyt’e tarifeli uçuş düzenleyen ilk özel Türk havayolu olan Sky Airlines, Kuveyt-Antalya seferlerini pazartesi ve perşembe günleri karşılıklı olarak gerçekleştirecek.

Sky Airlines Ticaret Müdürü Sevilay Tatlıcı, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Kuveyt, potansiyeli olan zengin bir ülke. Kuveytliler’in Antalya’ya yoğun ilgi gösterdiğini gördük ve bu ülkeyle Antalya arasına direkt uçuş düzenleme kararı aldık. Bu uçuşlarla birlikte ülkemize gelen Kuveytliler’in Türk turizmine artan oranda katkıda bulunacağına inanıyoruz” dedi.

Sky Airlines dünyada büyümeye devam edecek

Tatlıcı, dış hatlarda charter dışında, tarifeli seferlerle de büyümeye devam edeceklerini belirtti. Tatlıcı, “İlerleyen dönemlerdeki hedefimiz İstanbul başta olmak üzere birkaç farklı destinasyondan tarifeli dış hat uçuşları gerçekleştirmektir. Bu amaçla öncelikle, Avrupa’da farklı destinasyonlara tarifeli uçuş düzenleyeceğiz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim