• BIST 9774.8
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Sky Airlines, çalışanları piknikte buluşturdu

Sky Airlines, çalışanları piknikte buluşturdu
Sky Airlines, Türkiye’nin dört bir tarafından katılan 500’den fazla çalışanını ‘Her zaman hep birlikte’ sloganı ile Antalya’daki piknikte buluşturdu.

Sky Airlines tüm çalışanlarını bir piknikte buluşturdu

Sky Airlines, Türkiye’nin dört bir tarafından katılan 500’den fazla çalışanını ‘Her zaman hep birlikte’ sloganı ile Antalya’daki piknikte buluşturdu.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, hem iç hatlar hem de dış hatlardaki başarılı performanslarından dolayı Türkiye’deki tüm çalışanlarına ve çalışanların ailelerine Antalya Anadolu Park’ta piknik düzenleyerek onları biraraya getirdi. 500’den fazla katılımın olduğu piknikte yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşan Sky Airlines çalışanları, moral depoladılar.

“Her zaman ve hep birlikte” sloganı ile gerçekleştirilen piknikte eğlenceli dakikalar yaşandı. Yumurta ve çuval yarışması kahkaha tufanına sahne olurken, pikniğin sonunda çekiliş ile tüm çalışanlara sürpriz hediyeler verildi ve katılımın yoğunluğu nedeniyle etkinliğin geleneksel hale getirilmesi kararlaştırıldı.

Başarılarından dolayı tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum

Kayı Group CEO’su ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, iş yoğunluğu dışında ekip arkadaşlarıyla böyle güzel bir ortamda da birlikte olduğu için çok mutlu olduğunu ve Sky Airlines piknik organizasyonunun geleneksel hale getirilmesini istediğini ifade etti.

Tahir Görgülü sözlerini şöyle sürdürdü “Dış hatlarda Avrupa’nın en iyi charter şirketi seçildik. Tarifeli iç hatlar uçuşlarına başlayalı henüz 4,5 ay olmasına rağmen yaklaşık 250 bin kişiyi gökyüzünde gülümsettik. Bu başarının arkasında çok iyi bir ekip çalışması var, bu başarının arkasında sizler varsınız. Ekip arkadaşlarıma etkileyici performanslarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılarımızın artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim