• BIST 9693.46
  • Altın 2511.516
  • Dolar 32.573
  • Euro 34.7679
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Sky Airlines iç hat uçuşlarına başladı

Sky Airlines iç hat uçuşlarına başladı
Avrupa’da 10 yıl boyunca 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, bugün gerçekleştirdiği tarifeli uçuşlarla iç hatlara “merhaba” dedi.

Sky Airlines iç hat uçuşlarına başladı

Avrupa’da 10 yıl boyunca 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, bugün gerçekleştirdiği tarifeli uçuşlarla iç hatlara “merhaba” dedi. Sabah 07:00’de start alan İstanbul-Antalya, Antalya-Ankara, Antalya-İzmir uçuşlarıyla birlikte iç hat yolcuları Sky konforu ile ilk kez tanışmış oldu.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen Sky Airlines, dış hatlarda sunduğu üstün hizmet anlayışını tarifeli uçuşlarla iç hatlara taşıyacağını kısa bir süre önce duyurmuştu. Sky Airlines’ın ilk iç hat uçuşları bugün gerçekleşti. 07:00’de start alan ve İstanbul-Antalya, Antalya-Ankara, Antalya-İzmir arasında eş zamanlı gerçekleşen 3 uçuşla birlikte iç hat yolcuları Sky konforu ile ilk kez tanışmış oldu.

Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü “Sky Airlines konforunu iç hatlara taşıma hayalimizi bugün gerçekleştirdik. Güvenli ve rötarsız uçuşlarımızın yanı sıra eşsiz Sky konforuyla iç hatlarda da fark ve bağımlılık yaratacağımıza inancımız tamdır. Haftanın 7 günü, 7 şehir arası çapraz uçuşlar gerçekleştireceğiz. Yaz sezonunda ise bu 7 noktaya 10 destinasyon daha ekleme hedefimiz var. Amacımız 2011 yılında 20 bin saatin üzerinde uçarak, 1 milyon yolcuya ulaşmaktır. Bugün ilk uçuşlarımızda bizimle olmayı ve Sky ayrıcalığını tercih ettikleri için tüm yolcularımıza teşekkür ederim” dedi.

Rötarsız uçuş için uçak ayrıldı
Antalya merkezli Sky Airlines, ilk etapta operasyonlarına Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında gerçekleştireceği tarifeli uçuşlarla başladı. İstanbul uçuşları için Sabiha Gökçen Havalimanı kullanılıyor.

IATA’ya üye olarak uluslararası standartlarda uçan ve tüm emniyet kurallarına büyük önem veren bir şirket olduğunu ispatlayan Sky Airlines, yolcularına “rötarsız yolculuk” sunmak amacıyla, 17 uçaklık filosundan 4 uçağı sadece tarifeli iç hat uçuşları için ayırdı. Tümü Boeing 737-400 serisinden olan uçaklarda, yolcuların konforlu bir oturma düzenine sahip olmaları için 170 olan koltuk sayısı 162’ye düşürülerek koltuk ve diz mesafeleri arttırıldı.

Sky Airlines ayrıcalığıyla uçmak isteyenler, biletlerini acentalardan, internetten (www.skyairlines.net) ve şirketin Call Center’ından (444 91 91) telefonla satın alabilecekler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim