• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

SKY Airlines iç hatlarda sefere başlıyor

SKY Airlines iç hatlarda sefere başlıyor
Avrupa'da bugüne kadar 10 yıl boyunca 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, 15 Ocak 2011 tarihinden itibaren iç hatlarda tarifeli seferlere başlayacak.

SKY Airlines 'İÇ'ten fethedecek

Avrupa'da bugüne kadar 10 yıl boyunca 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, 15 Ocak 2011 tarihinden itibaren iç hatlarda tarifeli seferlere başlayacak.

Sky Airlines'in 15 Ocak 2011'de başlatacağı iç hat uçuşlarındaki hedeflerini ve şirketin yolculara sunacağı konforu tanıtmak amacıyla düzenlediği basın toplantısı, sembolik olarak iç hat uçuşu şeklinde gerçekleşti.

İstanbul-Antalya arasında 27 bin 500 feet yükseklikte gerçekleşen ve Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü ile Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü'nün ev sahipliğini yaptığı toplantıda konuşan Talha Görgülü, yolcularına dış hatlarda sundukları üstün hizmeti iç hatlara taşımak için 15 milyon dolarlık ek yatırım yaparak tüm hazırlıklarını tamamladıklarını kaydetti.

" Amacımız iç hatlarda uçacak yolcularımızı rötarsız, konforlu ve güvenli bir şekilde gidecekleri yere ulaştırmak " diyen Görgülü, uçuş ekiplerine 'müşteri odaklılık' konusunda kapsamlı eğitim imkanı sağladıklarını söyledi.

Görgülü, rakipleri arasında güler yüzlü hizmet verme konusunda iddialı olduklarının altını çizerken, yaratacakları farkla, yurtdışında olduğu gibi yurtiçinde de sağlam bir yer edineceklerine inandığını ifade etti.

İlk etapta 7 kente uçacaklar

Antalya merkezli Sky Airlines, operasyonlarına Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında gerçekleştireceği tarifeli uçuşlarla başlayacak. İstanbul uçuşlarında Sabiha Gökçen Havalimanı merkez olarak kullanılacak.

Kış döneminde 7 kent arasında yapılacak uçuşlara, yaz sezonunda 10 yeni şehir daha eklenecek. İlk yıl 1 milyon yolcu taşıması hedeflenen Sky Airlines'ın 20 bin saatin üzerinde uçuş kapasitesi bulunuyor.

Uçuşlarla fark yaratılacak

Sky Airlines, filosunda bulunan 17 uçaktan 4'ünü tarifeli iç hat uçuşları için ayırdı. Tümü Boeing 737-400 serisi olan uçaklarda, yolcuların konforlu bir şekilde seyahat etmesi için, 170 olan koltuk sayısı 162'ye düşürülerek, koltuk ve diz mesafeleri artırıldı.

900 kişilik ekip üstün hizmet için bin 350 saat eğitim aldı

Toplamda 450 kişiyi bulan kabin ve yer ekipleri profesyonel bir eğitim kadrosu tarafından " Müşteri Odaklılık " ve " Marka Kültürü " alanlarında toplam bin 350 saat eğitime tabi tutuldu.

Sky Airlines'ın toplam çalışan sayısı tarifeli iç hat uçuşlarına yönelik yaratılan yeni istihdamla birlikte 900 kişiye ulaştı. Yaz mevsiminde, artacak destinasyon ve sefer sayıları nedeniyle 200 kişinin daha istihdam edilmesi planlanıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim