• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Sky Airlines ile uç, Adam&Eve’de tatil yap

Sky Airlines ile uç, Adam&Eve’de tatil yap
Dış hatlarda sunduğu üstün hizmet anlayışını, 15 Ocak 2011’de başlattığı tarifeli uçuşlarla iç hatlara taşıyan Sky Airlines, “gökyüzünde gülümsetmeye” devam ediyor.

Sky Airlines Sürpriz Fırsatlarıyla “Gökyüzünde Gülümsetiyor”

Dış hatlarda sunduğu üstün hizmet anlayışını, 15 Ocak 2011’de başlattığı tarifeli uçuşlarla iç hatlara taşıyan Sky Airlines, “gökyüzünde gülümsetmeye” devam ediyor. 18 Ocak -26 Mart 2011 tarihleri arasında Sky ayrıcalığıyla uçmayı tercih edenleri birbirinden özel hediyeler bekliyor.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen Sky Airlines, eşsiz kalitesini yurt içine de taşıma kararı almış ve 15 Ocak 2011’de tarifeli iç hat seferlerine başlamıştı. Haftanın 7 günü Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında tarifeli uçuşlar gerçekleştiren ve kısa sürede yoğun ilgi ile karşılaşan Sky, yolcularını “Gökyüzünde daha fazla Gülümsetebilmek” için birbirinden cazip hediyeler sunduğu yeni bir kampanyaya start verdi.

18 Ocak-26 Mart 2011 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Sky Airlines ile uçmayı seçen yolculara çeşitli armağanlar dağıtılacak. Belirtilen tarihler arasında, Sky Airlines ile 11 kez uçuş gerçekleştiren kişiler, tek yön bilet kazanacaklar. 15 kez uçuş gerçekleştirenleri ise “Dünyanın En İyi Dizayn Oteli” seçilen Adam&Eve Hotel’de unutulmaz bir hafta sonu tatili bekliyor. Bu tarihlerde, 21 defa uçan Sky yolcuları ise gidiş-dönüş bilet hediyelerine hak kazanacaklar.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Call Center ve yetkili acenteler üzerinden alım işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. 444 91 91 numaralı Çağrı Merkezini arayarak veya yetkili bilet satış acentelerini ziyaret ederek detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak da mümkün. Kampanyada kazanılan ücretsiz bilet ve konaklama rezervasyonları için musteri_iliskileri@skyairlines.net e-posta adresine mail atmak yeterli oluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim