• BIST 9138.22
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Sky Airlines, Kayseri uçuşlarına başlıyor

Sky Airlines, Kayseri uçuşlarına başlıyor
Sky Airlines, İstanbul ve Antalya’dan, tarihi ve kültürel zenginliği ile öne çıkan Kayseri’ye 3 Mayıs’tan itibaren uçmaya başlıyor. Sky Airlines’ın İstanbul uçuşları Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gerçekleştirilecek.

Sky Airlines yeni seferleriyle Kayseri’ye kültür köprüsü kuracak

Sky Airlines, İstanbul ve Antalya’dan, tarihi ve kültürel zenginliği ile öne çıkan Kayseri’ye 3 Mayıs’tan itibaren uçmaya başlıyor. Sky Airlines’ın İstanbul uçuşları Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gerçekleştirilecek.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, destinasyon sayısını artırmaya devam ediyor. Haftanın 7 günü Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında tarifeli uçuşlar düzenleyen, son olarak da Kıbrıs’a uçmaya hazırlanan Sky Airlines, İstanbul ve Antalya’dan Kayseri’ye seferler düzenlemeye başlıyor. Kayseri uçuşları 3 Mayıs’tan itibaren haftada 2 gün (Salı ve Perşembe) gerçekleşecek.

Sky Airlines’ın Kayseri uçuşları kültür turlarını artıracak

Kayseri uçuşlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Kayı Group CEO’su ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “Kayseri, tarihi ve kültürel zenginliğe sahip bir şehir. Ayrıca dünyaca ünlü Ürgüp-Göreme bölgesine yakınlığıyla da cazibesini artırıyor” dedi. Sky Airlines’ın Kayseri uçuşlarına başlamasıyla kültür turlarının artacağına dikkat çeken Görgülü, bölgenin turizm potansiyelini değerlendirerek, iç turizmi hareketlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Sky Airlines Kayseri’ye 59 TL’ye uçuracak, ikramlar ücretsiz olacak

Kayseri’ye 59 TL’ye uçacak yolcular, Sky Airlines’ın ücretsiz ikramlarından yararlanabilecek. Ayrıca Sky Airlines, yolculara 20 kg bagaj hakkı ve ücretsiz koltuk seçimi imkanını sunuyor.

‘Rötarsız’ uçuşlara devam

Görgülü sözlerini şöyle sürdürdü; “Uçuşlara başladığımız 2 ay içinde tüm seferlerimizi rötarsız gerçekleştirerek, misafirlerimizi tam zamanında gidecekleri noktaya ulaştırma başarısını gösterdik. Bundan sonraki uçuşlarımız için de “rötarsız seyahat” hedefimiz aynen devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim