• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Sky Airlines Kıbrıs’a uçuşlarını başlatıyor

Sky Airlines Kıbrıs’a uçuşlarını başlatıyor
Yolcuların konforlu seyahat etmeleri için koltuk aralarını genişleten Sky Airlines, 15 Nisan’da İstanbul-Kıbrıs seferlerine başlıyor.

Sky Airlines Kıbrıs’a uçuşlarını başlatıyor

Yolcuların konforlu seyahat etmeleri için koltuk aralarını genişleten Sky Airlines, 15 Nisan’da İstanbul-Kıbrıs seferlerine başlıyor. Uçuşlarını haftanın 3 günü Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gerçekleştirecek olan Sky Airlines, 13 Mayıs’ta da Antalya’dan Kıbrıs’a uçmaya başlayacak.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, 15 Ocak’ta başladığı tarifeli iç hatlar seferlerine iki yeni destinasyon daha eklemeye hazırlanıyor. Sky Airlines, İstanbul-Kıbrıs seferlerine 15 Nisan’da başlayacak ve haftanın 3 günü (pazartesi, cuma ve pazar) Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Kıbrıs Ercan Havaalanı’na uçacak 13 Mayıs’tan itibaren de Antalya’dan Kıbrıs’a sefer başlatacak olan Sky Airlines, yine haftanın 3 günü (cuma, cumartesi ve pazar) bu iki destinasyon arası uçuşlar gerçekleştirecek.

Sky Airlines Kıbrıs’a 59 TL’ye uçacak, ikramlar ücretsiz olacak

Haftanın 7 günü Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında tarifeli uçuşlar düzenleyen Sky Airlines’ın Kıbrıs uçuşları 59 TL olacak. Diğer destinasyonlarda olduğu gibi Kıbrıs uçuşlarında da misafirlere ücretsiz ikramda bulunulacak. Ayrıca Sky Airlines, 20 kg bagaj hakkı ve ücretsiz koltuk seçimi imkanını misafirlerine sunuyor.

Sky Airlines’ı tercih edenler konforlu ve rötarsız seyahat edecekler

Yeni destinasyonlarla ilgili değerlendirmede bulunan Kayı Group CEO’su ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “15 Ocak’ta 7 destinasyonla başlayan tarifeli iç hatlar uçuşlarımıza Kıbrıs’ı da ekleyerek havacılıkta büyümeye devam ediyoruz” dedi. “Uçuşlara başladığımız 2 ay içinde tüm seferlerimizi rötarsız gerçekleştirerek, misafirlerimizi tam zamanında gidecekleri noktaya ulaştırma başarısını gösterdik. Bundan sonraki uçuşlarımız için de “rötarsız seyahat” hedefimiz aynen devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Yolcuların konforlu bir oturma düzenine sahip olmaları için 170 olan koltuk sayısı 162’ye düşürerek koltuk ve diz mesafelerini arttırdıklarını belirten Görgülü, “Sky Airlines’ın standart olarak koltuk araları 76-81 santimetre arasında. Bu mesafe yolculara kendilerini rahat hissedecekleri daha geniş bir alan ve konforlu bir uçuşu garanti ediyor” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim