• BIST 9777.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

SKY Airlines konaklamalı turlara başlıyor

SKY Airlines konaklamalı turlara başlıyor
Viamaris Acentesi SKY Havayolları ile Antalya'dan Kudüs ve Beytüllahim'e bir gece konaklamalı turlara başlıyor.

Kudüs'e SKY Havayolları ile 15 bin turist gidiyor

Viamaris Acentesi SKY Havayolları ile Antalya'dan Kudüs ve Beytüllahim'e bir gece konaklamalı turlara başlıyor.

Antalya'dan Kudüs ve Beytüllahim'e bir gece konaklamalı turlar düzenlenecek. İsrail ile Türkiye arasında turlar düzenleyen Viamaris Acentesi sahibi Eliko Dönmez, Kudüs ile Antalya arasında bir hava hattı oluşturduklarını, bu hattan, Antalya'dan Kudüs ve Beytüllahim'e Rus ve Türk müşteri taşıyacaklarını belirtti.

Dönmez, yarın 05.15'te Antalya'da SKY Havayolarına ait uçakla Kudüs'e ilk seferin gerçekleştirileceğine işaret ederek, "Antalya'dan Kudüs ve Beytüllahim'e bir gece konaklamalı turlara başlıyoruz. İlk defa böyle bir tur düzenleniyor. Bir gece konaklamalı turda rehberlik, şehir içi turları, müze girişleri, uçakla gidiş geliş ve tam pansiyon konaklamalı turlarımız 350 dolara mal olacak. Gece konaklaması Filistin bölgesindeki Beytüllahim'de olacak" dedi.

Bir turla hem İsrail'e hem de Filistin'e gitme olanağının sunulduğunu dile getiren Dönmez, turların 15 Eylül'e her gün yapılacağını belirterek, şunları söyledi:

"İsrail yeşil pasaportlulardan vize istemiyor. Bu nedenle yeşil pasaportu olanlar bu tura kolaylıkla katılabilirler. Vize almak zor değil. Biz bu turlarla iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine de katkı yapacağımıza inanıyoruz. 15 Eylül'e kadar 15 bin kişiyi Kudüs ve Beytüllahim'e götürmeyi hedefliyoruz.

Her sabah Antalya'dan hareket edilecek. Antalya ile Kudüs 1 saat 10 dakika sürüyor. Akşama kadar gezi tamamlanacak, akşam Filistin bölgesindeki otelde konaklanacak. Ertesi sabah tekrar uçakla Antalya'ya dönülüyor."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim