• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Sky Airlines, yeni kabin memurları alacak

Sky Airlines, yeni kabin memurları alacak
Turizm ve havayolu sektörlerinde Adam&Eve Oteli, GTI ve Sky Airlines markaları ile faaliyet gösteren Kayı Grup, 2013'te halka açılacak. SKY Havayolları 100 kabin memurunu daha işe alacak..

SKY, YENİ KABİN MEMURLARI ALACAK

Turizm ve havayolu sektörlerinde Adam&Eve Oteli, GTI ve Sky Airlines markaları ile faaliyet gösteren Kayı Grup, 2013'te halka açılacak. SKY Havayolları 100 kabin memurunu daha işe alacak..

Turizm ve havayolu sektörlerinde Adam&Eve Oteli, GTI ve Sky Airlines markaları ile faaliyet gösteren Kayı Grup, 2013'te halka açılacak. Kayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, halka arz çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Görgülü, "Halka arzdan sonra Adam&Eve otelinin ikincisini İstanbul'da yapabiliriz" dedi.

"100 hostes alacağız"

Ağırlıklı olarak havayolu alanında büyüyeceklerini kaydeden Görgülü, Bodrum, KKTC, Dalaman ve Antalya-Kayseri hatlarında uçuş izinlerini aldıklarını dile getirdi. Görgülü, "Yurtdışı uçuşlarına da Almanya'dan başlayacağız. İlk yıl için 1 milyon yolcu hedefliyorduk, bu hedefimizi aşacağız "diye konuştu. Grup olarak 2010'da 1 milyar euro ciro elde ettiklerini, 2011 hedeflerini ise 1.3 milyar euro olduğunu ifade eden Görgülü, ancak ilk 2 aydaki yolcu sayısındaki artış nedeniyle 1.5 milyar euroya da ulaşabileceklerini kaydetti. Görgülü, "Sky Airlines'ta 900 çalışanımız var. Bu yıl 100 tane daha kabin memuru alacağız" dedi.

"Önlem almazsak Mısır bizi geçecek"

Talha Görgülü, Mısır, Tunus ve Libya'da yaşanan gelişmeleri de değerlendirdi. Özellikle Mısır'ın toparlanma sürecinin hızlı ilerlediğini kaydeden Görgülü, "Mısır kısa süre içinde fiyatları düşürerek tekrar turist çekmeye başlayacaktır. Özellikle Almanlar ve Ruslar düşük fiyatı görünce rotasını çok çabuk çevirir" dedi. Mısır'da konaklama maliyetlerinin düşük olduğunu hatırlatan Görgülü, turizmde Mısır'ın uzun vadede Türkiye'ye rakip olacağını kaydetti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim