• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Sky Airlines’tan gülümseten uygulama

Sky Airlines’tan gülümseten uygulama
“Sky Konfor”u tercih edenler, 1 Mayıs’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndaki özel bekleme salonlarını (CIP Lounge) kullanabilecek.

Sky Airlines’tan gülümseten uygulama: ‘Sky Konfor’

Türkiye’deki özel havayolları içinde ilk kez Sky Airlines tarafından hayata geçirilen bir uygulamayla, “Sky Konfor”u tercih edenler, 1 Mayıs’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndaki özel bekleme salonlarını (CIP Lounge) kullanabilecek.

Bunun yanı sıra “Sky Konfor” kullanıcıları, havaalanında kendilerine sunulan hızlandırılmış servis (fast track) hizmetinden de yararlanacak.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, tarifeli iç hat seferlerinde müşterilerini gülümsetecek yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. 1 Mayıs’tan itibaren “Sky Konfor” bileti sahipleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nda özel bekleme salonlarından (CIP Lounge) faydalanabilecek. Seyahati büyük bir keyfe çevirecek bu imkanın yanı sıra; öncelikli rezervasyon, konforlu uçuş, yüksek bagaj ağırlığı gibi avantajlar sağlayan “hızlandırılmış servis” (fast track) ayrıcalığından da yararlanabilecek.

Sky Konfor’la ayrıcalık dünyasına uçun

Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, yeni başlatılacak Sky Konfor uygulamalarına ilişkin yaptığı açıklamada, CIP ve hızlandırılmış servis olanaklarını ilk defa sunan özel havayolu oldukları için mutluluk duyduğunu belirterek, “Sky Airlines müşterilerinin kendilerini ayrıcalıklı ve mutlu hissetmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Rötarsız uçuşta öncüyüz. Geniş koltuk aralıklarımız, ücretsiz kaliteli ikramlarımızla bağımlılık yarattık. Bizi tercih edenler zaten Sky Airlines’ın “gökyüzünde gülümseten” hizmetine alışmışlardı. Sky Konfor ayrıcalıkları ile kalitemizi daha ileri bir noktaya taşıyoruz” dedi.

Sky Konfor hakkında

Sky Airlines’ta Sky Konfor ayrıcalığı ile uçmayı seçen yolcuları sayısız konfor ve keyif detayı bekliyor. Sky Konfor’u tercih eden yolcular kendileri için ayrılan ilk iki sıradaki ve araları 87 cm olarak belirlenmiş koltuklarda yanları boş kalacak şekilde seyahat edebiliyorlar.

Sky Konfor yolcularına uçuştan önce cam bardaklarda “hoş geldiniz” içecekleri, ardından seyahatin zamanına bağlı olarak sabahları geniş bir kahvaltı tabağı, öğlen ve akşam uçuşlarında ise lezzetli sıcak yemekler ikram ediliyor. Bu ikramların yanında alkolsüz içecekler de ücretsiz olarak yolculara sunuluyor.

Havalimanında check-in için Sky Konfor yolcularına ayrı bir kontuar ayrıldı ve ekonomi uçuşlarında 20 kg olan bagaj hakkı 30 kg’ye çıkarıldı. Bunun yanı sıra ekonomi sınıfında 1 adet 8 kg olan kabin bagaj hakkı, Sky Konfor yolcuları için 2 adet olarak belirlendi.

Diğer tüm yolcular gibi Sky Konfor yolcuları da uçuştan 24 saat önce ücretsiz koltuk seçimi yapabilecekler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim