• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Sky Avrupa'nın en iyi charter şirketi seçildi

Sky Avrupa'nın en iyi charter şirketi seçildi
WTA tarafından bu yıl 18. defa düzenlenen ve dünyanın en prestijli seyahat ve turizm ödüllerin sahiplerini bulduğu ödül töreninde, Sky Airlines, üst üste ikinci defa “Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” ödülünü kazandı.

Sky Airlines, bir kez daha “Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçildi

WTA (World Travel Awards) tarafından bu yıl 18. defa düzenlenen ve dünyanın en prestijli seyahat ve turizm ödüllerin sahiplerini bulduğu ödül töreninde, Sky Airlines, üst üste ikinci defa “Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” ödülünü kazandı.

Temelleri 2000 yılında Türk turizmine yön veren Kayı Group tarafından atılan, uluslararası alanda birçok ödül sahibi Sky Airlines’a, turizmin Oskarları olarak kabul edilen WTA tarafından ikinci defa üst üste “Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” ödülü verildi. Dün gece Antalya’da düzenlenen gala gecesinde ödülü Sky Airlines Genel Müdürü ve Kayı Group CEO’su Tahir Görgülü aldı. Antalya’da yapılan ve turizmin Oskarı olarak kabul edilen törende, ödülü alan Sky Airlines Genel Müdürü ve Kayı Group CEO’su Tahir Görgülü; “Sky Airlines olarak bu ödülü üst üste ikinci yılda da aldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Türkiye’nin lokomotifi olabilecek güçte olan Havacılık ve Turizm sektörleri adına da büyük bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Antalya’ya en fazla yabancı turist getiren havayolu olma unvanına sahibiz ve her geçen gün kendimizi daha da ileriye götürerek Sky Airlines’ı çok daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

160 ülkeden yaklaşık 213 bin turizm profesyoneli oy verdi…

Dünya Seyahat ve Turizm Oskarları olarak kabul edilen World Travel Awards, tüm dünyada yaklaşık 5000 Seyahat ve Turizm firmasının oylanması sonucunda 900 kategoride ödül veriyor. WTA 18 senedir her yıl turizm ve seyahat sektörlerin “en” iyilerini belirliyor. Ödülü bu kadar özel kılan şey kazananların nasıl belirlendiği... Birinciler, dünyanın dört bir yanından binlerce turizm profesyonelinin oylarıyla belirleniyor. Kurumun açıkladığı rakama göre bu sene yaklaşık 213 bin turizm profesyoneli oy kullandı.

2.20110905154152.jpg

3.20110905154212.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim