• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Sky Havayolları iç hat seferlerini durdurdu

Sky Havayolları iç hat seferlerini durdurdu
Sky Havayolları, 7 aylık bir sürenin ardından şirket İç hat seferlerini durdurduğunu açıkladı.

İşte Sky Havayolları'ndan iç hat uçuşlarının durdurulduğuna dair yapılan o açıklama;

Kamuoyuna açıklama;

Temelleri 2000 yılında atılan Kayı Group tarafından atılan uluslarası alanda bir cok ödül sahibi 2010 yılında “Avrupa’nın en iyi charter şirketi” Sky Airlines, özellikle charter seferlerine gösterilen yogun talep ve charter uçuş hatlarının arttırılmasının doğması sonucunda 15 Ocak 2011 tarihinde başlattığı tarifeli iç hat seferlerini 3 Ağustos 2011 tarihiyle sonlandırma kararı almıştır.

Sky Airlines faaliyetlerine 16 uçaklık filosu ile 10 yıldır başarıyla yürüttüğü gibi ülkemize daha fazla döviz ve daha fazla turist sağlamak adına Avrupa’da devam edecektir.

Sky Airlines olarak bugüne kadar bizimle uçmayı tercih eden ve kısa sürede iç hat seferlerinde Sky Airlines’ı sektörün en önemli markalarından biri haline getiren, 450 binden fazla tarifeli iç hat yolcumuza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz ki 3 Ağustos 2011 tarihinden sonraki dönemler için, bilet sahibi olan yolcularımız hiç bir şekilde mağdur edilmeyecektir. Tüm bilet sahibi yolcularımız bir Türk Hava Yolları markası olan Anadolujet ile uçuşlarını gerçekleştirebileceklerdir. Bilet sahibi tüm yolcularımız sms yoluyla bilgilendirecektir. Dileyen yolcularımız ise Sky Airlines’ın 444 91 91 numaralı çağrı merkezinden daha detaylı bilgi alabileceklerdir. Sky Airlines’ın dış hat seferleriyle ilgili olarak herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Dış Hat seferlerimiz bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da Sky konforu ile devam edecektir.

Saygılarımızla
Sky Airlines

www.UlasimOnline.com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim