• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Sky Havayolları pilotu Yenilmez emekli oldu

Sky Havayolları pilotu Yenilmez emekli oldu
Sky Havayolları pilotu Emekli Kurmay Albay Veysel Yenilmez, emekliliğine çok özel bir törenle adım attı.

Türkiye’nin önde gelen sivil havacılık kuruluşu Sky Havayolları’nın deneyimli pilotlarından, Veysel Yenilmez 44 yılı aşkın uçuş hayatından sonra emekli oldu. Son olarak Sky Havayolları’nın TC-SKS tescilli uçağı ile Antalya-Leipzig-Antalya uçuşunu gerçekleştiren Yenilmez, 10 yıldır Sky Airlines pilotuydu. 44 yıllık havacılık hayatına, Türk Hava Kuvvetleri'nde 25 yıl savaş pilotluğu, 19 yılda özel havayolu pilotluğu yaparak anlamlı bir törenle veda etti.

Son seferinde Antalya Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra çalışma arkadaşları tarafından karşılanan emektar pilota günün anısına hazırlanmış olan özel bir plaket takdim edildi. Sky Airlines ekibi adına kısa bir konuşma yapan SKY Airlines Genel Müdürü ve Kayıgroup CEO’su Tahir Görgülü “Değerli pilotumuza bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk dolu bir emeklilikyaşamı diliyoruz” dedi.

Sky Havayolları ekip arkadaşlarının düzenlediği karşılama töreni sırasında konuşan Yenilmez: “Uçmak her zaman için hayatımın en büyük heyecanıydı. 44 yıllık havacılık hayatımın özellikle son 10 yılında Sky Havayolları ailesinin bir parçası olmak benim için büyük bir keyifti. Şimdi birazda kendi aileme daha çok zaman ayırmak istiyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma emniyetli ve başarılı uçuşlar diliyorum” dedi.

11 yıllık bir havayolu işletmeciliği geçmişi olan ve 11 milyonu aşkın yolcu taşıyan Sky Havayolları, 2010-2011 yıllarında turizm Oskarları olarak kabul gören WTA tarafından “Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçildi. Ayrıca Avrupa’nın en prestijli seyahat ve turizm dergisi Business Destination tarafından, tüm dünyada yaklaşık 96.000’i aşkın şirket sahibi, üst ve orta düzey yönetici okuru tarafından verilen oylar sonucunda yine “Avrupa’nın En İyi Charter Havayolu Şirketi” seçildi.

SKY Havayolları Türkiye havacılık sektöründe sürekli ilkelere imza atmayı, etkili, güvenilir, dinamik ve akım yaratan şirket olmayı hedef edinmiştir. SKY Havayolları' nın varoluş amacı, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tutarak müşterilerine emniyetli, güvenilir, dakik ve ekonomik uçuş hizmeti sağlayabilmektedir. SKY Havayolları hizmet kalitesi, uçuş emniyeti ve eğitime verdiği önem ile faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda ilkelere imza atan, Türk Sivil Havacılığı'nın önder kuruluşu olmayı ve uluslararası marka olmak için hizmet kalitesiyle dünya pazarında ilk sıraya yerleşmeyi amaç edinmiştir.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim