• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Sky Havayolları'ndan Van'a 150 bin TL

Sky Havayolları'ndan Van'a 150 bin TL
Van'daki deprem felaketi nedeniyle tüm Türkiye seferber olurken, SKY Havayolları sahibi Talha Görgülü toplam 150 bin liralık yardımla, yardım yapan şirketler arasına katıldı..

SKY HAVAYOLLARI 50 BİN TL GÖNDERDİ

Van'daki deprem felaketi nedeniyle tüm Türkiye seferber olurken, SKY Havayolları sahibi Talha Görgülü toplam 150 bin liralık yardımla, yardım yapan şirketler arasına katıldı..

Depremin ardından sokakta kalan Van halkına yardımlar çığ gibi büyürken, Talha Görgülü de 150 bin liralık desteğiyle alkış topladı.

Geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen depren nedeniyle Türkiye adeta tek yürek tek bilek haline geldi. Yediden yetmişe herkes yardım seferberliğine başlarken uluslar arası yardımlar da Van’a ulaşmaya başladı.

Bireysel yardımların yanında Türk Medyası yardım kampanyaları düzenlemeye başladı. Bunlardan bir tanesi de şüphesiz dün gece 12 kanalın ortaklaşa düzenlediği yardım kampanyasıydı. Atv ve Kanal D'nin organize ettiği kampanyaya Star TV, Kanaltürk, NTV, CNN Türk, Beyaz TV, A Haber, Habertürk, 24 ve TNT de katıldı. Milyonlarca Türk halkı da konuya duyarsız kalmadı ve elinden geleni Van için vermekten çekinmedi.

Yardım edenlerden biri de Türk Havacılığı'nın önemli temsilcilerinden olan SKY Havayolları'nın sahibi Talha Görgülü idi. Görgülü toplamda 150 bin liralık yardımda bulundu.

Yayına telefonla bağlanan Görgülü, SKY Havayolları adına 50 bin Türk Lirası bağışlarken, yine sahibi olduğu Kayı Grup adına da 100 bin liralık bağışta bulunarak toplamda 150 bin Türk Lirası ile geceye büyük katkı sağladı. Depremin ardından ilk maddi destek sağlayan AtlasJet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy olmuş, ardından da Onur Havayolları olmuştu. 
 

Pegasus Havayolları da bilet fiyatlarında indirime giderek sosyal bir görev üstlenmişti. Türk Havayolları, AnadoluJet ve Sunexpress Hava Yolları da bilet fiyatlarını neredeyse maliyetlerinin altına indirecek bu kampanyanın birer parçası haline gelmişlerdi. Bu şirketlerin yardım malzemelerini de Van’a ücretsiz taşıdıkları biliniyor. SKY Havayolları da yardım edenler kervanına 50 bin TL ile katılarak alkışı alanlar arasına girdi. Kayı Grubun Sahibi Talga Görgülü toplam 150 bin TL’lik desteğiyle yardımseverliğini göstermiş oldu. 
 
Van için son derece üzgün olduğunu belirten Görgülü, sağladığı destek ile büyük alkış topladı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim